Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Balul de Caritate Rotary Club Alba Iulia 2024. Strângere de fonduri pentru achiziționarea de ochelari de vedere pentru copii

Publicat

Desfășurat la Domeniile Mar’tinutzi din Vințu de Jos, Balul de Caritate Rotary Club Alba Iulia 2024 a demonstrat încă o dată că atunci când comunitatea se mobilizează pentru o cauză nobilă, rezultatele pot fi de excepție. A fost un eveniment de neuitat, un adevărat regal, într-o atmosferă festivă, distinsă și sofisticată, care a marcat împlinirea a 29 de ani de istorie Rotary la Alba Iulia.

Au dat curs invitației președintelui Gheorghe Mircescu aproximativ 180 de persoane, oameni cu suflet mare, care s-au alăturat cu bucurie inițiativei Clubului de a strânge fonduri pentru achiziționarea de ochelari de vedere pentru copiii din Școala gimnazială Bărăbanț, care se confruntă cu deficiențe oculare.

Au participat cu același entuziasm și dăruire, membri ai altor cluburi din țară, precum Club Rotary Sebeș, Rotary Club Cugir Anima Mundi, Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis, Rotary Club Sibiu, Rotary Club BORȘA, Rotary Club Slatina, Rotary Club Câmpia Turzii, Rotary Club Deva, Rotary Club Deva Castrum, Rotary Club Iancu de Hunedoara, Rotary Club Caransebeș, Rotary Club Aiud, Rotary Club Cetățuie, Rotary Club Pitești, Club Lions Alba Iulia, Interact Alba Iulia, Rotaract Alba Iulia, Rotaract Cluj-Napoca.

Pe parcursul serii, participanții au fost martorii unor momente de divertisment de înaltă clasă, momente muzicale (tenor Andrei Nistor, Filarmonica de stat Transilvania și Sergiu Săndulache Trio) și un recital de poezie (Tudor Goția), intercalate cu momentele principale ale serii: licitația de obiecte și tombola, puse la dispoziție, cu generozitate, de sponsori și organizatori. Evenimentul a fost deschis cu intonarea imnului național și a imnului Rotary.

Președintele Gheorghe Mircescu a subliniat în discursul său importanța Rotary Club Alba Iulia în peisajul local, național și internațional, prin proiectele de anvergură derulate și prin contribuția remarcabilă la dezvoltarea comunității și la schimbări pozitive în viețile celor din jur. De asemenea, a mulțumit sponsorilor și tuturor celor care, prin altruismul și dărnicia lor, vor aduce claritate și bucurie în viețile multor copii.

Printre invitații de onoare s-au numărat și membri marcanți ai Rotary District 2241 România și Republica Moldova, foști guvernatori districtuali: PDG Mircea Solovăstru (2016-2017) și PDG Mărginean Florin (2022-2023), care au subliniat, la rândul lor, valorile fundamentale Rotary, precum ”serviciu mai presus de sine”, dăruire, implicare, compasiune, și mai ales, responsabilitate socială.

De asemenea, au mai luat cuvântul Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, care a marcat acțiunile curente ale administrației locale, inspirate de societatea civilă, printr-un parteneriat benefic și indispensabil pentru dezvoltarea armonioasă și eficientă a comunităților.

În același spirit al cooperării și întrajutorării s-a adresat publicului și Rectorul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Daniel Breaz, care și-exprimat angajamentul de a susține și în continuare acțiunile Rotary Club în domeniul educației, de a contribui la această necesară sinergie în vederea utilizării mai eficiente a resurselor, precum și la dezvoltarea de politici publice eficiente și oferirea unui suport comprehensiv pentru toți membrii comunității.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax