Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Balul Majoratului la Liceul Teoretic Teiuş. Câștigătorii titlurilor de Miss și Mister și personaje din literatură

Publicat

Maria Vereşiu și Alexandru Cioboată, elevi de la Liceul Teoretic Teiuş, au fost aleși Miss și Mister Boboc la balul unității de învățământ. În total, 12 tineri au concurat pentru acest titlu.

Cele şase perechi au fost formate din: Andreea Puşcoiu şi Alexandru Cioboată, Rebeca Daisa şi Carlos Godja, Mihaela Medrea şi Gabriel Roşca, Maria Vereşiu  şi Robert Truţa, Alisia Opriţa şi Valentin Boca,  Roxana Rado şi Răzvan Huduncă.

Tema acestui bal a fost „Personaje celebre din literatură” – câteva dintre cele mai faimoase cupluri ale tuturor timpurilor. Au fost prezente: Zoe şi Tipătescu, Ion şi Ana, Vitoria şi Gheorghiţă, Ela şi Gheorghidiu, Otilia şi Felix, Ruxanda şi Lăpuşneanul.

Pe parcursul a trei ore, perechile au trecut printr-o serie de probe care le-au pus la încercare talentul, creativitatea, spontaneitatea cât şi stăpânirea de sine. Nu a lipsit proba de talent şi proba de dans.

Momentele artistice dintre probe au întreținut atmosfera. Spectacolul de dans modern oferit de elevul Adrian Opriţa şi Ina Drăgoi, momentul folcloric oferit de Ansamblul folcloric Dor Teiuşan şi Ştefana Juncan, precum şi melodia elevului Raul Buţurcă din clasa a XI –a Real, creaţie proprie a acestuia, au fost savurate de public. Amuzament şi voie bună au fost cuvintele cheie ale balului şi în acest an.

Miss şi Mister Boboc au fost aleși de un juriu format din şapte elevi ai claselor a XI-a. Sarcina lor nu a fost uşoară pentru că toţi candidaţii au fost la înălţime. În timpul în care juriul a deliberat, eleva Alisia Opriţa din clasa a XII-a R, a încântat publicul cu vocea ei minunată.

Miss şi Mister Popularitate au fost aleși cu ajutorul rețelei de socializare.

Câştigătorii din această toamnă sunt:

MISS MAJORAT: Maria Vereşiu 

MISTER MAJORAT: Alexandru Cioboată

MISS POPULARITATE: Rebeca Daisa

MISTER POPULARITATE: Carlos Godja

Balul Majoratului s-a desfășurat joi, la Casa de Cultură a oraşului Teiuş, începând cu ora 17.00.  Invitaţia organizatorilor, elevii din clasele a XI-a, a fost onorată de colegi, părinţi, profesori, consilieri locali şi teiuşeni care au dorit să cunoască sau să fie alături de liceeni.

foto: Facebook – Liceul Teoretic Teiuș

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax