Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Balul Majoratului la Liceul Teoretic Teiuş. Câștigătorii titlurilor de Miss și Mister și personaje din literatură

Publicat


Maria Vereşiu și Alexandru Cioboată, elevi de la Liceul Teoretic Teiuş, au fost aleși Miss și Mister Boboc la balul unității de învățământ. În total, 12 tineri au concurat pentru acest titlu.

Cele şase perechi au fost formate din: Andreea Puşcoiu şi Alexandru Cioboată, Rebeca Daisa şi Carlos Godja, Mihaela Medrea şi Gabriel Roşca, Maria Vereşiu  şi Robert Truţa, Alisia Opriţa şi Valentin Boca,  Roxana Rado şi Răzvan Huduncă.

Tema acestui bal a fost „Personaje celebre din literatură” – câteva dintre cele mai faimoase cupluri ale tuturor timpurilor. Au fost prezente: Zoe şi Tipătescu, Ion şi Ana, Vitoria şi Gheorghiţă, Ela şi Gheorghidiu, Otilia şi Felix, Ruxanda şi Lăpuşneanul.

Pe parcursul a trei ore, perechile au trecut printr-o serie de probe care le-au pus la încercare talentul, creativitatea, spontaneitatea cât şi stăpânirea de sine. Nu a lipsit proba de talent şi proba de dans.

Momentele artistice dintre probe au întreținut atmosfera. Spectacolul de dans modern oferit de elevul Adrian Opriţa şi Ina Drăgoi, momentul folcloric oferit de Ansamblul folcloric Dor Teiuşan şi Ştefana Juncan, precum şi melodia elevului Raul Buţurcă din clasa a XI –a Real, creaţie proprie a acestuia, au fost savurate de public. Amuzament şi voie bună au fost cuvintele cheie ale balului şi în acest an.

Miss şi Mister Boboc au fost aleși de un juriu format din şapte elevi ai claselor a XI-a. Sarcina lor nu a fost uşoară pentru că toţi candidaţii au fost la înălţime. În timpul în care juriul a deliberat, eleva Alisia Opriţa din clasa a XII-a R, a încântat publicul cu vocea ei minunată.

Miss şi Mister Popularitate au fost aleși cu ajutorul rețelei de socializare.

Câştigătorii din această toamnă sunt:

MISS MAJORAT: Maria Vereşiu 

MISTER MAJORAT: Alexandru Cioboată

MISS POPULARITATE: Rebeca Daisa

MISTER POPULARITATE: Carlos Godja

Balul Majoratului s-a desfășurat joi, la Casa de Cultură a oraşului Teiuş, începând cu ora 17.00.  Invitaţia organizatorilor, elevii din clasele a XI-a, a fost onorată de colegi, părinţi, profesori, consilieri locali şi teiuşeni care au dorit să cunoască sau să fie alături de liceeni.

foto: Facebook – Liceul Teoretic Teiuș


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

FOTO: „Zebrele” nevăzute de la Alba Iulia. Trecerile de pietoni slab iluminate, pericol pentru cetățenii orașului

Publicat

Lumina de intensitate scăzută din zona trecerilor de pietoni este unul dintre factorii care pun în primejdie viața trecătorilor pe timp de noapte. În municipiul Alba Iulia există o singură trecere de pietoni iluminată suplimentar, amplasată în urmă cu aproximativ un an, pe strada Cloșca, printr-un proiect pilot. Pe lângă iluminat, vizibilitatea șoferilor în zona […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Doi bărbați din Alba au MURIT în ACCIDENT pe DN 7, la Mintia. Impact violent între o autoutilitară și un TIR

Publicat

Doi bărbați din județul Alba și-au pierdut viața, joi seara, într-un accident rutier grav petrecut pe DN 7 Deva – Arad, la Mintia. Aceștia se aflau într-o autoutilitară care s-a izbit de un TIR. UPDATE 1: Potrivit ISU Hunedoara, pompierii deveni au intervenit cu echipaje specializate în descarcerare şi prim ajutor.   Pompierii şi echipajul […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Turiștii anilor `80: Cu sania și schiurile pe o Dacia 1300 înmatriculată în Alba. Cum era vacanța de iarnă

Publicat

O imagine rară din anii `80 cu o Dacia 1300, una dintre mașinile care au scris istorie în România, a devenit virală pe rețeaua de socializare Facebook. Pe un drum înzăpezit, autoturismul înmatriculat în județul Alba transporta mai multe persoane, cel mai probabil aflate în vacanță. Nu lipsesc nici „accesoriile” de sezon, o pereche de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Clădirea Primăriei din comuna Unirea va fi mansardată. Investiție de peste 120.000 de euro

Publicat

Clădirea Primăriei din comuna Unirea va mansardată, printr-un proiect în valoare de 120.000 de euro. Amenajarea podului presupune, printre altele, crearea unei săli de ședințe și a două birouri.  Primăria comunei Unirea a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație privind execuția lucrărilor pentru „amenajarea podului existent la clădirea primăriei Comunei […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate