Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Balul Sărbătorilor de Iarnă organizat de TNL Alba Iulia. Petrecere în ritm de flamenco şi strângere de fonduri

Publicat

Într-o atmosferă festivă, Organizaţia de Tineret a PNL Alba Iulia a organizat, vineri, cea de a cincia ediţie a Balului Sărbătorilor de Iarnă. Evenimentul care s-a desfăşurat la Vila Elisabeta a cuprins şi o strângere de fonduri.

Anul acesta echipa de organizare a ales tema „Flamenco”. Costumele specifice, dar și muzica aleasă special pentru eveniment au oferit acestuia un caracter aparte, manifestarea fiind gândită în așa fel încât să-i poarte pe participanți cu gândul la fascinanta Spanie.

Aproximativ 150 de participanţi s-au bucurat de un miniconcert live, colinde, licitaţii şi tombolă cu premii. La eveniment au fost invitați și membrii din cadrul Biroului Teritorial al PNL Alba, Biroului Teritorial al TNL Alba și Biroului Municipal al PNL Alba Iulia, inclusiv președintele Florin Roman, unul dintre principalii susținători financiari ai evenimentului.

Cât priveşte strângerea de fonduri, în urma acesteia s-a adunat o sumă cu trei zerouri, bani care vor fi folosiți de TNL Alba Iulia pentru diverse acțiuni cu caracter social în perioada premergătoare Crăciunului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. taz

    luni, 23.12.2013 at 12:08

    aceste etaloane de pupincurism ale societatii mediocre albaiuliene

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax