Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Balului Bobocilor la Liceul Teoretic din Teiuș. Miss și Mister 2018. Muzică disco și atmosfera anilor ’80

boboci teius

Publicat

Atmosfera retro a anilor 80 a fost tema Balului Bobocilor al Liceului Teoretic din Teiuș. Amuzament şi voie bună au fost cuvintele cheie ale balului din anul acesta organizat de elevii claselor a XII-a. Nouă perechi de boboci au intrat în cursa pentru cel mai râvnit titlu la care un boboc poate visa, cel de Miss și Mister. După mai multe probe juriul format din 6 elevi a deliberat câștigătorii anului 2018: Miss Boboc: Mădălina Gavriluț, Mister Boboc: Andrei  Ciortea iar favoriții publicului Miss și Mister Popularitate au fost Dalia Haic și George Ungur. 

Într-o atmosfera retro a anilor 80, vineri seară, 19 octombrie, Liceul Teoretic din Teiuș  a organizat un eveniment important pentru cei care se află la ȋnceput de drum, ca liceeni: Balul Bobocilor.

Anul acesta organizatorii, clasele a XII-a, sub îndrumarea profesoarelor Romina Pop şi Nicoleta Cîmpean,  i-au surprins pe cei prezenți cu un bal care a stat sub semnul Anilor ’80.

Anii ’80 au marcat o perioadă în care muzica disco se împleteşte cu alte stiluri, cromatica este surprinzătoare, exuberanţa probabil este cuvântul cheie.

Cele nouă perechi au fost formate din: Alexandra Cioară și Răzvan Popa, Alisia Maier și Paul Cristea, Cătălina Foriș și Vlad Dan, Cezara Mitescu și Alexandru Popa, Dalia Haic și George Ungur,  Denisa Moises și Andrei Ciortea, Lorena Muntean și Luca Popa, Mădălina Gavriluț și Adrian Cutean, Maria Lăcătuș și Flaviu Boțan.

Perechile i-au încântat pe cei prezenți la bal  prin spontaneitate dar şi cunoştinţele pe care le deţin.

Prima probă  la care au trebuit să facă față a fost  prezentarea într-un mod cât mai original, folosindu-se de  creativitate şi ingeniozitate.

A doua probă a avut legătură cu tema balului : prezentarea ţinutei alese, care a fost specifică  anilor ’80.

Nu se putea ca din programul să lipsească o probă care să aibă legătură cu Centenarul, acest eveniment important din istoria poporului nostru.

În urma unei trageri la sorţi, care a avut loc în urmă cu mai bine de două săptămâni, fiecare echipă a trebuit să prezinte o provincie istorică prin port popular, dans, obiceiuri, orice au considerat ei că se potriveşte regiunii respective.

La  proba de cultură generală  fiecare participant a răspuns la două întrebări.

Nu a lipsit nici proba de dans..pe muzica anilor ’80.  Pentru proba de îndemânare fetele au umflat un balon şi cu aerul din el a trebuit să doboare zece pahare din plastic.

Băieţii au avut ca probă de îndemânare doborârea a cât mai multor pahare cu un elastic, în 15 secunde.

Printre probe au fost şi momente artistice oferite de elevi din clasele a XII-a şi invitaţii lor: Mihai Lascu, ne-a încântat cu un moment de magie, Nicolae Juncan ne-a făcut o demonstraţie cu un cub Rubik, Ştefana Juncan ne-a cântat două melodii populare din repertoriul românesc, iar la final Adelina Ungureanu, Nicoleta Ivănescu şi Alexandra Găiseanu au schimbat repertoriul, revenind la muzica uşoară a anilor ’80.

Amuzament şi voie bună… au fost cuvintele cheie ale balului din anul acesta…Iar în final juriul format din şase elevi ai claselor a XII-a a deliberat câştigătorii pentru Miss şi Mister Boboc :

MISS BOBOC: MĂDĂLINA GAVRILUŢ

MISTER BOBOC: ANDREI CIORTEA

Miss şi Mister Popularitate au fost aleşi în urma voturilor pe facebook. Aceştia sunt:

MISS POPULARITATE: DALIA HAIC

MISTER POPULARITATE: GEORGE UNGUR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate