Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Banii rămași de la Balul Bobocilor, folosiți în scop caritabil de către elevii de la Colegiul Economic Alba Iulia

Publicat

cadouri de craciu

Elevii de clasa a XII-a de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” s-au gândit să facă sărbătorile unei familii amărâte din Alba Iulia, mai frumoase și mai fericite. Așa se face că banii care au rămas de la organizarea Balului Bobocilor de anul acesta au fost folosiți pentru a cumpăra cadouri și alimente celor șapte copii ai familiei.

Elevii: Andreea Fulea, Gabriela Timeea, Alexandra Florea,  Pădurean Diana, Mureșan Ionuț, Mario Nedelcu, l-au luat și pe Moș Crăciun cu ei.

„Știm, binele se face în liniște, este adevărat dar postând aceasta poza sper din suflet ca și alți oameni sa audă despre ei.. sunt 7 suflete, cel mai mic de 10 luni și cea mai mare de 13 ani.. Astăzi am pășit la ei în casă, ne-au primit cu multă, multă căldură, l-am adus și pe Moș Crăciun cu noi. Sunt niște copii foarte frumoși și inteligenți, fiecare în parte i-a spus câte o poezie moșului, care a venit cu multe multe cadouri pentru toată lumea.
Ne-am mobilizat am adunat si am cumpărat hăinuțe pentru copilași, alimente și jucării. Sper din toată inima ca cei ce văd aceasta poza și acest mesaj dacă pot și își doresc sa le calce pragul acestor oameni.
Suntem cu sufletul împăcat, am adus un zâmbet pe chipul copiilor, am trăit sentimente puternice, ne-am bucurat împreuna cu ei, am plâns și ne-am îmbrățișat” a scris o elevă pe pagina de facebook. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax