Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Bărbat blocat sub pământ în fântâna pe care o săpa, în Ighiel. A murit înainte ca echipajele ISU să ajungă la el

Publicat

Detaşamentul Alba Iulia al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, împreună cu un echipaj SMURD au intervenit, joi, timp de peste patru ore, pentru salvarea unui bărbat căzut într-o fântână, pe care s-a surpat pământ, la Ighiel. Acesta a decedat înainte ca echipajele ISU şi SMURD să ajungă la el şi să îi poată acorda primul ajutor.

Accidentul s-a produs în localitatea Ighiel, la imobilul cu nr. 10. În momentul producerii accidentului, bărbatul săpa un puţ pentru o fântână. La faţa locului s-au deplasat echipe ISU, de Poliţie şi Ambulanţă.

UPDATE, ora 15.20: Din primele informaţii, bărbatul se află la adâncimea de 5 oale de fântână. Până acum, echipajele de intervenţie au reuşit să scoată 4 dintre oale, însă nu au reuşit să comunice deloc cu acesta. Bărbatul blocat sub pământ este din satul Ighiu şi are 41 de ani.

UPDATE, ora 18.30: Echipajele de intervenţie au descoperit victima, iar în urma examenului medical s-a constatat că bărbatul a decedat. Victima nu a fost ridicată din fântână, întrucât, din considerente de prevenire a unor eventuale accidente, se lucra la întărirea pereţilor puţului.

Potrivit unui comunicat ISU Alba, „detaşamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit, începând cu ora 14.25, în loc. Ighel, com. Ighiu, cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD pentru degajarea şi acordarea primului ajutor medical calificat unei persoane surprinse de surparea pământului, în timp ce făcea săpături pentru amenajarea unei fântâni. La sosirea echipajelor la faţa locului, s-a constatat că C.G., în vârstă de 41 de ani, a fost surprins, la o adâncime de aproximativ 5 m, de surparea pământului şi a cinci oale de fântână. Victima a fost acoperită complet cu pământ şi a decedat înainte ca echipajele de intervenţie să ajungă la ea”.

Sursa foto: ISU Alba


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax