Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Bărbat din Aiud, surprins de jandarmi în timp ce aducea spre mal, din râul Mureș, un somn de 1,2 metri, capturat ilegal

Publicat

Marți, 21 ianuarie, un echipaj de jandarmi din cadrul Detașamentului de Jandarmi Aiud, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat în zona localității Gâmbaș o persoană ce se afla în râul Mureș, în apropiere de mal, încercând să scoată captura tocmai prinsă.

Bărbatul de 30 de ani din localitatea Aiud prinsese peștele prin metoda „greblare”, iar împreună cu acesta se mai afla încă o persoană de 38 de ani. În urma verificărilor efectuate, asupra persoanei au fost găsite ustensile de pescuit dintre care un cârlig ajutător confecționat artizanal.

Având în vedere că „pescuitul cu japca, cu ostia, sulița, țepoaica și cu orice alte unelte înțepătoare sau agățătoare, prin greblare sau harponare”, constituie infrațiune, conform prevederilor O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, jandarmii au întocmit acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

Captura a fost eliberată în mediul său natural, iar uneltele găsite au fost ridicate în vederea confiscării.

foto: Jandarmeria Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax