Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Bărbat din Alba, amendat de jandarmii din Hunedoara pentru că a transportat mai multă cherestea decât era trecută pe aviz

Publicat

Un bărbat din Alba a fost amendat recent de jandarmii din Hunedoara cu 3.000 de lei, după ce a fost prins pe DN 74 Abrud – Brad în timp transporta, cu un camion, mai multă cherestea decât era trecută pe avizul de însoțire. De asemenenea, acestuia i-a fost confiscată cantitatea de peste 7 metri cubi de cherestea găsită în plus.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judetean „Decebal” Hunedoara, un cetățean din județul Alba care transporta material lemnos cu un autocamion, a fost sancționat de jandarmii montani cu amendă în valoare de 3.000 lei în conformitate cu prevederile legii 171/2010. De asemenea, acestuia i-a fost confiscată cantitatea de peste 7 metri cubi de cherestea, cu o valoare totală de 4.665,6 lei + TVA, fiind predată Ocolului Silvic Brad.

Conform sursei citate, în urma unei acțiuni de verificare pe linie silvică, joi, 2 septembrie, în jurul orei 06:40 jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Vața de Jos au verificat un autocamion înmatriculat în județul Alba, care transporta material lemnos, pe DN 74 din direcția Abrud-Brad.

Având în vedere faptul că în urma verificării în aplicația SUMAL CONTROL exista suspiciunea că nu corespunde cantitatea înscrisă în avizul de însoțire cu cea transportată, a fost solicitat sprijinul Poliției municipiului Brad pentru a opri autocamionul și sprijinul Ocolului Silvic Brad pentru efectuarea măsurătorilor.

În urma măsurătorilor efectuate de către personalul silvic a rezultat o cantitate de 7,29 mc cherestea molid în plus față de cantitatea înscrisă în avizul de însoțire.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate