Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Bărbat din Alba care trebuie să sufere o amputație, lăsat în izolare 14 zile pentru că a ieșit pozitiv pentru COVID-19

Publicat

O femeie din Săsciori, Iuliana P., aduce o serie de acuzații legate de cum a fost tratat soțul ei la spitalul din Sebeș, căruia trebuie să i se amputeze un deget de la picior după un accident în gospodărie.

Mai exact, după ce a suferit accidentul și a fost tratat pentru o bucată de vreme, bărbatul (Claudiu) a aflat că are nevoie de o intervenție chirugicală și din acest motiv a făcut un test pentru COVID-19 la Spitalul din Sebeș, iar un prim rezultat a fost pozitiv.

După ce a stat o perioadă în spital, fiind pozitiv pentru noul coronavirus și după alte două teste care între timp au ieșit negative, acesta a fost trimis acasă în izolare, pentru 14 zile, deoarece degetele lui ar fi dat semne de vindecare și nu ar mai fi fost nevoie de intervenția chirurgicală. 

Însă, în timp ce era acasă în izolare a aflat că trebuie să i se amputeze un deget, dar operația nu s-ar putea realiza decât după ce se termină cele 14 zile de izolare, susține soția acestuia.

Femeia a povestit tot ce s-a întâmplat pentru alba24.ro.

Ce s-a întâmplat potrivit Iulianei, soția bărbatului:

Pe 25 august bărbatul a suferit un accident în gospodărie. Mai exact, acestuia i-a căzut o greutate peste două degete, cel mic fiind zdrobit și cel de lângă rupt.

Timp de aproape o săptămână, Claudiu a mers la tratament, la spitalul din Sebeș. După un timp, spre sfârștitul lunii august i s-a spus că ar fi nevoie de o intervenție chirugicală asupra degetelor.

Atunci, pe data de 31 august bărbatul a fost chemat pentru internare și i s-a făcut un test pentru COVID-19.

Deoarece nu erau locuri în spital pe secția de urgențe bărbatul a fost trimis acasă pe semnătură pentru a aștepta rezultatul testului, mai susține femeia.

Marți, 1 septembrie, bărbatul a primit rezultatul testului acesta fiind pozitiv, iar miercuri pe 2 septembrie a fost dus cu o ambulanță la spitalul din Sebeș pentru a fi internat.

Soția acestuia spune că de la internare, bărbatul nu ar mai fi primit îngrijiri pentru cele două degete afectate, ci i-a fost administrat doar un antibiotic.

Mai mult, aceasta spune că medicul a spus că degetele bărbatului prezintă o ameliorare.

Joi, 3 septembrie a mai făcut un test, iar rezultatul a fost negativ.

Vineri, 4 septembrie a făcut un alt test tot cu rezultat negativ. Sâmbătă bărbatul a fost dus acasă la Săsciori, dar obligat să stea în izolare timp de 14 zile și el și familia.

De asemenea, a mai ținut legătura cu medicul de la Sebeș căruia i-ar fi trimis poze cu cele două degete pentru a urmări starea acestora, dar situația s-a înrăutățit, mai precizează Iuliana.

Joi, 10 septembrie bărbatul a mers la un nou consult, cu ajutorul medicului de familie din localitate care a rezolvat ca acesta să fie preluat cu o ambulanță.

La spitalul din Sebeș a fost anunțat că trebuie să i se amputeze degetul mic, dar că operația se poate realiza doar după ce trec cele 14 zile de izolare, a mai precizat soția acestuia pentru alba24.ro.

De asemenea, a mai făcut un test pentru COVID-19 și trimis iar acasă.

Vineri în 11 septembrie bărbatul a primit rezultatul la cel mai recent test, acesta fiind negativ. Soția spune că după ce a vorbit la DSP Alba, situația s-ar fi rezovat și bărbatul va fi internat pentru operație.

Mai exact, sâmbătă va fi internat și programat pentru o intervenție chirugicală abia luni în 14 septembrie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate