Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Bărbat din Alba găsit pe un câmp cu tâieturi la gât, mâini și picioare. A fost chemat elicopterul SMURD

Publicat

Un bărbat cu multiple plăgi, cel mai probabil făcute prin tăiere a fost găsit pe un câmp, lângă o fermă de pe raza comunei Câlnic, din județul Alba. 

Potrivit polițiștilor, tăieturile sunt la nivelul gâtului, mâinilor și a picioarelor. Momentan nu se știe cu exactitate ce s-a întâmplat. 

Bărbatul a fost găsit în jurul orei 13.00, iar la fața locului au intervenit polițiștii pentru a efectua cercetări. 

De asemenea, din cauza faptului că starea bărbatului era gravă un elicopter SMURD a aterizat pe DN1, pentru a-l prelua și duce la spital.

UPDATE 1 octombrie: La o zi după ce bărbatul a fost găsit și transportat la spital, anchetatorii din Alba iau în calcul ipoteza unei tentative de suicid. 

CITEȘTE ȘI: Cazul bărbatului găsit tăiat la gât, mâini și picioare pe un câmp din Alba: Anchetatorii iau în calcul o tentativă de suicid

Ce spun polițiștii IPJ Alba

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a fost sesizat, prin 112, cu privire la faptul că, pe un câmp de pe raza localitățiii Câlnic, a fost găsit un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din comuna Gârbova, județul Alba, prezentând mai multe plăgi tăiate la nivelul membrelor și al gâtului.

Bărbatul a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la spital.

O echipă de cercetare complexă se află la fața locului, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care bărbatul a suferit vătămarea corporală.

sursă foto: Facebook, InfoTrafic Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax