Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Bărbat din Alba Iulia arestat preventiv pentru trafic de droguri. Ce au găsit procurorii DIICOT în urma perchezițiilor

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind cercetat pentru trafic de droguri. În urma a 10 percheziții domiciliare, procurorii DIICOT Alba Iulia au ridicat mai multe substanțe vegetale susceptibile de a fi cannabis, substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 10 telefoane mobile, cartele SIM, laptopuri, dispozitive de mărunțit droguri, 64.900 de lei, 702 lire sterline și mai multe înscrisuri, se arată într-un comunicat al DIICOT. 

Comunicat DIICOT

În cauză s-a reținut faptul că inculpatul, ajutat de alte persoane, a comercializat cannabis și substanțe psihoactive către consumatorii de pe raza municipiului Alba Iulia, cu sume cuprinse între de 50 și 100 de lei/gram.

Tranzacțiile au avut loc în zona unor localuri, cu ocazia petrecerilor ce au avut loc acolo, dar și în zona imobilului în care inculpatul locuiește, numărul acestora fiind atât de mare încât inculpatul a ajuns să fie cunoscut în rândul consumatorilor ca principalul furnizor de substanțe psihoactive de pe raza municipiului Alba Iulia.

La data de 06.10.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Alba împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Alba au efectuat 10 percheziții domiciliare în urma cărora au fost ridicate substanțe vegetale susceptibile de a fi cannabis, substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 10 telefoane mobile, cartele SIM, laptopuri, dispozitive de mărunțit droguri, 64.900 de lei, 702 lire sterline și mai multe înscrisuri.

În cursul zilei de astăzi, Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba.

Facem precizarea că, pe întreg procesul penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum si de prezumția de nevinovăție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax