Connect with us
Publicitate

CUGIR

FOTO: Bărbat din Cugir, DECEDAT într-un accident rutier, în Hunedoara. Se afla într-o mașină condusă de un șofer băut

Publicat

Un bărbat în vârstă de 63 de ani din Cugir a decedat, în noaptea de marți spre miercuri, în urma unui accident rutier produs pe DN 7, în zona giratoriului de lângă Halta Geoagiu. Acesta era pasager într-un autoturism condus de un șofer din Cugir, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Hunedoara, în data de 21.08.2019, în jurul orei 01:50, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată despre faptul pe DN 7, în zona sensului giratoriu – Halta Geoagiu a avut loc un accident rutier.

Poliţiştii Biroului Rutier Orăștie care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că un bărbat în vârstă de 59 de ani, din orașul Cugir, județul Alba, a condus un autoturism din direcția Orăștie – Sebeș, iar din cauza faptului că se afla sub influența băuturilor alcoolice a lovit parapeții sensului giratoriu, după care a pierdut controlul volanului autoturismului și a părăsit partea carosabilă, oprindu-se în urma impactului cu un gard din plăci din beton, aflat pe partea dreaptă a sensului de mers.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui bărbat în vârstă de 63 de ani, din oraşul Cugir (pasager), şi rănirea conducătorului auto și a altor doi pasageri, în vârstă de 59 şi 71 de ani, ambii din oraşul Cugir.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat un rezultat de 0,62 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei .

Foto: ISU Hunedoara

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax