Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Bărbat din Vințu de Jos, găsit mort după ce s-a răsturnat cu mașina pe Transalpina

Publicat

Un bărbat de 48 de ani din comuna Vințu de Jos a decedat după ce s-a răsturnat cu mașina pe Transalpina, în zona Rânca.

Potrivit IPJ Gorj, la data de 30 august 2024, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județan Vâlcea a fost sesizat de către dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județan Alba cu privire la faptul că un bărbat de 48 de ani, din localitatea Vințu de Jos, județul Alba, are intenția de a se sinucide, în zona Transalpina.

De îndată, polițiștii, jandarmii și lucrătorii Salvamont au efectuat verificări în zona indicată, iar in cursul zilei de sâmbătă, 31 august, trupul neînsuflețit, precum si autoturismul acestuia au fost identificate într-o prăpastie din localitatea Mălaia.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „uciderea din culpă”.

Salvamontiștii din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj au intervenit pentru recuperarea trupului unei persoane căzută cu un autovehicul cca. 200 de metri în abrupt din zona Pasul Urdele – Cărbunele.

Au intervenit salvamontiștii aflați în serviciul de tura operativă din Baza Salvamont Rânca, cu două ambulanțe Salvamont, dar, din păcate, ajunși la fata locului au constatat că victima era decedată de mai multe ore, cu siguranță din timpul nopții, și avea traumatisme foarte mari, incompatibile cu viața.

foto: Salvamont România

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate