Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Bărbat încătuşat de Poliţie, în zona căminelor studenţeşti din Alba Iulia. Speria trecătorii, cu un cuţit

Publicat

Un bărbat care se plimba cu un cuţit în zona căminelor studenţeşti, gesticulând cu acesta spre persoanele aflate în apropiere, a ajuns pe mâna poliţiei. Va fi cercetat pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

“În data de 08.05.2018 în jurul orelor 18:30, un agent de pază din cadrul Serviciului Poliţia Locală Alba Iulia, care îşi desfăşoară activitatea la postul de pază de la căminele studenţeşti nr.1 şi 2, a identificat o persoană de etnie rromă la bustul gol care se plimba cu un cuţit pe care îl purta în mână, la vedere, gesticulând cu acesta spre persoanele aflate în zona respectivă.

Agentul de pază a anunţat de îndată dispeceratul Poliţiei Locale pentru a primi întăriri din partea colegilor. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii locali din cadrul Biroului de Ordine şi Linişte Publică au trecut la imobilizarea şi încătuşarea numitului I.I., după care l-au condus la sediul Poliţiei Locale din Alba Iulia”, transmite Poliţia Locală Alba.

Potrivit sursei citate, bărbatul a recunoscut că a pătruns în incinta căminelor studenţeşti pentru a căuta resturi de ţigări. În privinţa cuţitului pe care îl purta asupra lui, acesta nu a putut oferi nici o explicaţie.

Poliţiştii locali i-au întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru fapta prevăzută de Art.372, Alin.3 din Codul Penal (Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase), care a fost înaintat autorităţilor de cercetare penală.

Poliția Locală Alba Iulia roagă cetățenii care observă o încălcare a legii pe raza Municipiului Alba Iulia să contacteze serviciul Poliției Locale la numărul de telefon 0258 989.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax