Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(FOTO) BASCHET: Succes dramatic pentru CS Universitatea Alba Iulia în jocul cu Alexandria. Fetele lui Bilek s-au impus cu 66-62

Publicat

Meci dramatic, sâmbătă, la Alba Iulia, între CS Universitatea și CSBT Alexandria. Partida s-a încheiat cu scorul de 66-62 (pe sferturi 22-20, 16-13, 14-11 și 14-18) în favoarea grupării din orașul nostru. CS Universitatea a condus tot meciul, doar în sfertul patru gruparea din Alexandria dând semne de revenire.

După ce au condus trei sferturi fără prea mari emoții, baschetbalistele de la CS Universitatea s-au văzut egalate în ultimul sfert, când vizitatorii din Alexandria au fost la un pas de a trece la conducere. Chiar dacă a oferit un meci dramatic, CS Universitatea a reușit să creeze din nou spectacol pe teren, în vreme ce în tribune au fost prezenți peste 250 de iubitori ai baschetului feminin.

Pentru echipa din Alba Iulia au marcat: Eniko Tarța 15, Becca Tobin 12, Breanna Salley 12, Katya Abramzon 11, Ancuța Stoenescu 9,  Nadia Parker 4, Taneisha Harrison 3.

FOTO: Cătălin Crăciun

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. alex

    duminică, 12.02.2012 at 12:57

    bravo fetele. am fost prima data la un meci de baschet ever si mi-a placut, ma mai duc… fetele joaca baschet, nu se joaca. antrenorul nostru e un monument de calm si stapanire, rar am vazut asa ceva. felicitari ! p.s. spatiul pentru spectatori cam mic !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax