Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Bază sportivă modernă, pentru Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” din Sebeș. Cum va arăta și cât va costa

Publicat

O bază sportivă modernă, conectată cu Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu”, urmează să fie construită în curând la Sebeș. Pe terenurile acesteia se vor desfășura atât orele de educație fizică din programa școlară cât și antrenamentele specifice fiecărei specializări sportive.

Primăria Sebeș a lansat pe 29 mai, în SEAP, o licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor la obiectivul „Reabilitare Bază Sportivă, strada Tipografilor”.

Valoarea totală a investiției este estimată la 5.654.149,93 de lei, fără TVA. 

Proiectul vizează construirea unei Baze Sportive pentru învățământ, conectată cu Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” din localitate. Vechiul imobilul nu putea fi utilizat ca spațiu de învățământ, spațiile existente nefiind suficiente pentru folosirea ca anexe la terenul de joc.

Liceul Sportiv „Florin Fleșeriu” este o unitate de învățământ cu profil sportiv (elevii desfășoară, pe lângă orele de curs, și pregătire în sporturile în cauză – fotbal, handbal, baschet).

Terenurile vor fi utilizate pentru desfășurarea orelor de discipline sportive incluse în programa de învățământ. Vechea bază sportivă deservea un număr de 279 de elevi, urmând ca în urma realizării invesției numărul acestora să atingă pragul de 400.

Prin expertiza tehnică s-a propus demolarea construcției existente (ceea ce s-a și realizat de către beneficiar) și realizarea unui imobil cu funcțiunea principală de învățământ și spații anexe pentru suprafața de joc.

Terenul pe care se va construi Baza Sportivă este situat în intravilan în municipiul Sebeș, în zona sudică a localității, în apropierea Parcului Arini. Parcela este de formă neregulată, cu deschidere la strada Tipografilor.

Accesul pe parcelă este amenajat din strada Tipografilor, auto și pietonal, ca suprafață de parcaj descoperit. Accesul auto în incintă se realizează printr-o poartă auto de pe strada Tipografilor.

În incintă a existat un corp de clădire cu destinația de anexă vestiare și spații administrative, patru imobile neintabulate cu funcțiuni de anexe, spații de depozitare și grup sanitar, care au fost demolate, anterior elaborării proiectului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Nesabuinta

    duminică, 04.06.2023 at 16:58

    Vise !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax