Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Beneficiari de ajutor social din Alba Iulia, puși la muncă. Au curățat zona de agrement de pe Dealul Mamut

Publicat

O echipă de beneficiari de ajutor social din Alba Iulia, coordonată de către reprezentanții Direcției de Asistență Socială, au curățat recent aleea principală şi trotuarele şi au decolmatat şanţurile de scurgere a apelor pluviale din zona de agrement de pe dealul Mamut şi a Parcului Dendrololgic. 

Potrivit viceprimarului Emil Popescu, în perioada următoare vor fi puse la punct şi celalalte detalii care necesită intervenţii, pentru a putea pregăti zonele de petrecere a timpului liber pentru locuitorii municipiului.

„Astfel, când vremea se va încălzi, iar albaiulienii vor dori să iasă în natură, plimbarea la Parcul Dendrologic să fie o experinţă plăcută pentru fiecare”, a mai scris viceprimarul, într-o postare pe pagina de Facebook.

foto: Emil Popescu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    marți, 16.03.2021 at 14:04

    Nu am reusit sa deslusesc cati au fost reprezentantii DAS si cati au fost asistatii sociali. Cred ca ultimii erau in minoritate. La cat lucreaza astia de la DAS nu-s departe de asistatii sociali.

  2. kretz

    marți, 16.03.2021 at 17:44

    la ce sume uriaşe primesc asistaţii social in ro (141 lei/lună) este de-a dreptul penibil ca mai sunt puşi şi la muncă efectivă în timp ce cohorte de funcţionari publici freacă menta prin oraş plătiţi cu minim 1.000 euro/lună (ăia mai fără pile şi carnet galben). de altfel se vede şi din foto: amărâţii muncesc iar bugetarii fac foto şi „coordonează” foarte complexa activitate desfăşurată. iar apoi cu mare nesimţire se mai şi laudă cu trâmbiţe c-au pus nişte săraci la muncă îi timp ce ei stau

  3. Godja+ion

    marți, 16.03.2021 at 18:16

    Ar trebuii să facă și prin oraș curățenie?și m-ai sper că d-nul Primar să asfalteze orașul alba iulia ptr că infrastructura lasă de dorit!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax