Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Bibliobusul cu povești al Consiliului Județean Alba, “în vizită” la Centrul de servicii sociale „Sfânta Veronica” de la Dumbrava

Publicat

Bibliobusul Consiliului Judeţean Alba a staţionat miercuri la Dumbrava, în comuna Unirea, unde copiii şi tinerii de la Centru de servicii sociale „Sfânta Veronica” au participat la o nouă sesiune de lectură publică și animație de vacanță din cadrul campaniei „Călătorim și dăruim”.

De data aceasta, circa 100 de copii şi tineri, din cadrul Centrului de servicii sociale, dar şi din cadrul comunităţii locale de la Dumbrava au avut ocazia de a asculta lecturi de vacanță și au primit în dar cărți și jucării din donaţiile strânse până acum în cadrul campaniei inițiate de Consiliul Județean Alba.

Acţiunea s-a încheiat cu organizarea unui atelier practic intitulat „Prietenul meu Bibliobusul”, în care copiii şi tinerii şi-au exersat abilităţile practice, confecţionând semne de carte.

Ioana MIHU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax