Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Biciclist accidentat de o autoutilitară condusă de un șofer din Alba Iulia. Tragedie în județul Olt

Publicat

a

Un biciclist de 59 de ani, care s-ar fi dezechilibrat şi ar fi făcut un viraj brusc, a fost accidentat mortal, miercuri după-amiaza, de o autoutilitară ce se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, pe DN 64, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Alexandra Dicu. Șoferul, în vârstă de 39 de ani, este din Alba Iulia.

Accidentul s-a produs pe DN 64, la ieşirea din Osica de Sus spre Brâncoveni.

ac

„Echipajul Serviciului Rutier s-a deplasat la locul accidentului, stabilind faptul că un bărbat de 39 de ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea o autoutilitară, a accidentat mortal un bărbat, de 59 de ani, din comuna Brâncoveni, care se deplasa pe bicicletă în aceeaşi direcţie de mers şi care s-ar fi dezechilibrat şi ar fi virat brusc la stânga, fără să se asigure”, a spus Alexandra Dicu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Alin Băsăşteanu, echipajele medicale au găsit victima în stop cardio-respirator, politraumatizată şi au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat favorabil.

Medicul de la Ambulanţă a pronunţat decesul biciclistului. Conducătorul auto nu consumase alcool. În cauză se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax