Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Bijuterii pe patru roţi, prezentate lângă Cetatea Aiudului. Expoziţie de autovehicule clasice

Publicat

14225360_559423864260677_3201673366856701989_nAutoturismele clasice au fost în centrul atenţiei, sâmbătă, la Aiud. A fost întâlnirea Retro Fan Club, care au prezentat adevărate bijuterii auto.

Aiudenii şi turiştii au avut ocazia să vadă în weekend autovehicule care au trecut testul timpului. Modele cochete sau impresionante, care celebrează centenarul sau doar câteva zeci de ani, dar care dovedesc pasiunea şi grija proprietarilor pentru detalii au fost admirate şi “analizate” la evenimentul din Aiud.

Pe lângă expoziţia de la Aiud, programul mai cuprinde şi deplasare la Rimetea. Proprietarii autovehiculelor de epocă au astfel ocazia să petreacă un weekend plăcut în judeţul Alba.

Evenimentul a fost organizat de Retro Fan Club Cluj, cu sprijinul primăriilor Aiud şi Rimetea.

Vă prezentăm câteva imagini de la eveniment, postate pe reţeaua de socializare de către primarul municipiului Aiud, Oana Badea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax