Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO: Blajul și-a premiat excelența. Elevii de 10, alături de profesorii îndrumători, PREMIAȚI de administrația locală

Publicat

Doi absolvenți ai Colegiului Național „I. M. Clain” din Blaj, care au obținut în acest an media 10 la examenul de Bacalaureat, au fost premiatți de administrația locală, alături de profesorii îndrumători. 

Întotdeauna am apreciat excelența, mai ales în domeniul educației! În acest sens, în data de 31 iulie, i-am premiat pe cei doi absolvenți ai Colegiului Național „Inochentie Micu Clain”Blaj care au obținut, în acest an, media 10 la examenul de bacalaureat: Lazăr Maria și Cristea Vasile Cristian! Îi felicit și le doresc mult succes în următoarea etapă a vieții!

Vezi și Maria și Cristian, elevii de 10 ai Colegiului Național ”I.M. Clain” din Blaj, la Bacalaureat 2020. La ce facultăți vor să meargă

De asemenea, pentru munca depusă, i-am premiat și pe profesorii îndrumători ai celor doi absolvenți, care au avut o contribuție importantă la obținerea acestor rezultate excepționale: prof. Comșa Ana Maria, prof. Efrim Lucia Maria, prof. Ghiță Romanța Margareta, prof. Tarko Iulia Mirela, prof. Cipariu Ciprian Timotei și prof. Lațiu Vasile! Tuturor, mulțumiri și felicitări!

Educația este una dintre marile priorități ale administrației blăjene, investiția în învățământ, atât în infrastructura școlară, cât și în formarea de absolvenți bine pregătiți, fiind o obligație față de cei care au pus bazele, la Blaj, a primelor școli sistematice cu predare în limba română din Transilvania!”, a transmis primarul din Blaj, Gheorghe Valentin Rotar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax