Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: BLOCAJE în trafic, pe drumul spre Șureanu, din cauza șoferilor care uită să-și echipeze mașinile cu lanțuri

Publicat

Mai multe blocaje în trafic s-au înregistrat în acest weekend, pe drumul ce face legătura între Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului și Domeniul Schiabil Șureanu, din cauza şoferilor care au uitat să-și echipeze mașinile cu lanțuri sau care opresc pe carosabil pentru a le monta, făcând astfel imposibilă continuarea drumului pentru ceilalţi conducători auto.

Începând de joi, odată cu deschiderea sezonului de schi la Șureanu, chiar și în „regim de avarie” – cu funcționarea doar a telescaunului și a pârtiei A3, nu puțini au fost cei care s-au grăbit să ajungă cât mai repede pe pârtie, pentru a profita din plin de zăpadă.

Potrivit reprezentanților Domeniului Schiabil Șureanu, de sâmbătă, 28 decembrie, au fost deschise și pârtiile C1 și C3. 

Din cauza condițiilor meteo (drumul acoperit cu zăpadă), dar și a lipsei de experiență a unor conducători auto, s-au produs și câteva accidente ușoare, soldate doar cu pagube materiale, fără victime.

Șoferii sunt sfătuiți să monteze lanțurile pe autoturisme încă din zona barajului Oașa, să conducă prudent și să adapteze continuu viteza la particularitățile de trafic și de drum. De asemenea, atunci când se află în coloană, conducătorii auto sunt sfătuiți să evite depășirea.

Citește și MESAJE DE ANUL NOU 2020: SUTE de URĂRI de ANUL NOU, SMS cu FELICITĂRI. MESAJE frumoase de REVELION 2020

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax