Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Bolnavii Secției de Oncologie din Alba s-au rugat la Icoana Maicii Domnului-Pantanassa. Au primit iconițe de pe Muntele Athos

Publicat

Bolnavii Secției de Oncologie din cadrul Spitalului Județean Alba s-au rugat, sâmbătă, Icoanei Maicii Domnului-Pantanassa. Aceasta a fost transportată de la Catedrala Reîntregirii la spital, pentru ca suferinzii de cancer să se poată închina la ea.

I coana făcătoare de minuni vine tocmai de la Muntele Athos, iar de numele ei se leagă numeroase miracole, precum cazuri de persoane care au reușit să învingă, prin rugăciuni la Maica Domnului, lupta cu cancerul. Icoana a ajuns la Secția de Oncologie la ora 12.00, unde a fost din nou întâmpinată de zeci de credincioși. Aceștia s-au închinat la icoană, au fost unși cu untdelemn sfințit și au primit iconițe de pe Muntele Athos.

Purtată de preoți, icoana a fost transportată pe la fiecare bolnav în parte, iar aceștia s-au închinat și au rostit rugăciuni pentru vindecare. De la Secția de Oncologie, icoana a fost transportată la mai multe biserici pentru ca în final să fie păstrată la Biserica „Sfinţi Împăraţi Constantin şi Elena şi Sfântul Grigorie Palama” din Alba Iulia, cartierul Orizont.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax