Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: „Bonsoir, Paris!”, atmosferă de cabaret în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia. Din cauza ploii, show-ul s-a încheiat mai repede

Publicat

YouTube video

Cea de-a doua zi a Sărbătorii Muzicii a continuat așa cum a început, cu muzică de calitate și spectacole de excepție. Universul sunetelor a avut noi nuanţe, sâmbăta seara, într-un spectacol-eveniment. Bonsoir, Paris!, un adevărat show de cabaret care a avut-o în prim plan pe Luminița Anghel, a ținut spectatorii prezenți în Piața Cetății, cu ochii ațintiți la minunatele costume și cu auzul concentrat pe muzica celebrei interprete.

Aproximativ 1.000 de oameni s-au strâns în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia, pentru a vedea „Bonsoir, Paris!”, un show de cabaret şi artă profundă în acelaşi timp. O reprezentație care te-a trimis la o incursiune în show-ul parisian: cântec, balet, pantomima, comedie, o extraordinară desfăşurare de costume îndrazneţe şi epatante. Cu alte cuvinte, o derulare impresionantă de forţe menite să creeze atmosfera intimă şi să dea amprenta franţuzească a celebrelor cabarete pariziene. Bonsoir, Paris!, un spectacol pasional care a avut-o în prim plan pe Luminiţa Anghel, a propus un repertoriu muzical şi coregrafic de mare virtuozitate şi calitate artistică, pendulând între registrul clasic al şlagărelor consacrate ale unor artiști precum Edith Piaf, Charles Aznavour, Michel Legrand, Maurice Chevalier, Charles Trenant şi cel contemporan, Patricia Kass, Riccardo Cocciante, Christophe Mae.

Regia artistică și coregrafia au fost realizate de Marcela Țimiraș, scenografia de Ovidiu Pascal iar muzica de Viorel Gavrilă.

Distribuția: Daniela Raduica, George Capanu, Romeo Zaharia, George Frincu, Manuela Alionte Frincu, Orghestra Majestic și Baletul Majestic.

Spectacolul ar fi trebuit să se încheie în jurul orei 00.oo, dar din cauza condițiilor meteo nefavorabile, protagoniștii show-ului de cabaret au lăsat „cortina” jos mai repede.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax