Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Bostaniada de la Pianu de Jos: Cei mai frumoși bostani decorați de cei mici, expuși la Festivalul Armonii și Gusturi

Publicat

Bostani mari, mici, grași sau lungi. De toate felurile au fost prezenți duminică, la târgul de la Pianu de Jos. Însă nu au fost doar niște bostani simpli, ci niște bostani la care s-a muncit din greu. Este vorba despre o expoziție de bostani colorați, îmbrăcați, sau transformați în diferite personaje. 

De la bostani zâmbitori, la bostani veverițe, bostani înfricoșători sau chiar bostani case de locuit, toți au prins forma imaginației celor mici. 

Deoarece de la ei a plecat acest concept. Este vorba despre un concurs care se ține anual la Pianu de Jos cu ocazia Festivalului Armonii și Gusturi la Pianu de Jos.

Pe lângă produsele tradiționale și concertele susținute pe parcursul zilei a existat și un concurs dedicat celor mici: ”Bostaniada”. Concurs care constă într-o provocare pentru copiii comunității. Cine face cel mai frumos, sau original bostan. Duminică, 13 octombrie, bostanii decorați de cei mici au fost expuși în Căminul Cultural din localitate.

”Am știut încă de la început să îi captăm pe copii și pe părinții lor în acest concurs extraordinar, Bostaniada. În fiecare an vin cel puțin 300 de copii care participă la această competiție și fiecare dintre ei este premiat.

Pe lângă bostaniadă, pentru copii organizăm și alte activități recreative”, a declarat primarul din Pianu, Marin Petruse.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate