Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO VIDEO: „Bostaniada”, Festivalul Toamnei la Grădinița cu Program Pelungit „Dumbrava Minunată” din Alba Iulia

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHdITiww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Copiii de la Grădinița cu Program Pelungit „Dumbrava Minunată” din Alba Iulia s-au distrat și au sărbătorit bogățiile toamnei, la Festivalul ”Bostaniada”. Au devenit, pentru o zi, personaje din filme și povești și au sculptat, alături de părinți, cei mai ingenioși dovleci personalizați.

”Toate grupele din grădiniță au desfășurat activități specifice toamnei – felinare din borcanele pictate, copacul cu frunze de toamnă, borcane cu murături, dovleci pictați, coronițe de toamnă și alte activități interesante, pentru care copiii au fost premiați”, transmite directorul grădiniței, Aurora Vârtei.

„Zâna Toamnei” a adus și în acest an roadele ei bogate și gustoase la grădinița din Alba Iulia. Copiii au venit cu cele mai interesante costume de festival – prinți, prințese, cavaleri și alte personaje din povești și filme, dar și cu fructe, legume de toamnă și și dovleci sculptați, cu care au realizat o frumoasă expoziție în curtea grădiniței.

A urmat petrecerea, care s-a desfășurat în curtea grădiniței, cu dansuri, cântece și voie bună.

Conducerea grădiniței transmite mulțumiri părinților, pentru implicarea în eveniment și educatoarelor, pentru creativitate și dăruire.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax