Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Brad inedit, decorat cu vizieră, mască, halat și mănuși, asemenea unui medic echipat de pandemie, la un spital din Sibiu

Publicat

Pacienţii care se internează la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, unde există şi bolnavi de COVID-19, sunt întâmpinaţi de un brad decorat într-un mod inedit, cu vizieră, halat, mască și mănuși de protecţie, asemenea unui cadru medical echipat pentru a fi protejat de contactul cu noul coronavirus.

„Colinde, colinde, e vremea colindelor! Spitalul de Pneumoftiziologie îşi întâmpină pacienţii într-o atmosferă caldă, cu speranţă în magia Crăciunului şi într-un An Nou care să ne aducă mai multă sănătate!

În plus, se pare că săptămâna viitoare nici pacienţii noştri nu vor fi ocoliţi de darurile lui Moş Crăciun”, este mesajul publicat pe pagina oficială de Facebook a spitalului.

Spitalul de Pneumoftiziologie tratează atât pacienţi cu COVID-19, dar şi cu alte probleme respiratorii.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax