Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Bucuria Darului”, la Alba Iulia, de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Handicap. Peste 250 de oameni au participat la eveniment

Publicat

DSC_0040Peste 250 de persoane cu dizabilităţi din judeţul Alba au participat joi, 8 decembrie, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia la evenimentul „Bucuria Darului” prin care a fost sărbătorită „Ziua Internaţională a Persoanelor cu Handicap”. Evenimentul, ajuns la cea de-a VII-a ediţie, a fost organizat de Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia şi Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Programul a cuprins colinde în interpretarea Corului Centrului de servicii acordate în comunitate Sfântul Meletie – centru de zi pentru persoanele cu handicap din Alba Iulia, format din persoane cu deficienţe de auz şi vorbire şi persoane cu handicap, coordonat de către Pr. Petru Haşegan.

În continuare, tinerii Asociaţiei Naţionale a Surzilor din România, Filiala Alba au încântat audienţa cu un moment coregrafic, iar soliştii vocali Ioan Damian – Asociaţia Nevăzătorilor din România Filiala Alba-Hunedoara şi Hebian Bianca – Centru de Recuperare Neuropsihică Galda au interpretat câteva colinde.

În cadrul spectacolului au mai fost prezente Corul Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan” din Alba Iulia, dirijat de către Pr. Prof. Dr. Nicolae Topârcean, Corul Sfânta Ecaterina din Alba Iulia şi „Grupul Primavera”, coordonat de Marinela Popa.

Pe parcursul evenimentului, în holul Casei de Cultură a Studenţilor a avut loc o expoziţie de obiecte şi decoraţiuni de Crăciun, confecţionate de persoanele cu dizabilităţi beneficiare ale Centrului Sfântul Meletie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax