Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Bursa locurilor de muncă în Alba. Peste 90 de persoane au fost selectate pentru angajare. Ce posturi au fost oferite

Publicat

bursa locuri munca alba iulia Peste 90 de persoane au fost selectate de angajatori în vederea încadrării în muncă, în urma Bursei locurilor de muncă organizate vineri la Alba Iulia. Au participat 34 de ofertanţi de joburi, care au „pus la bătaie” peste 450 de posturi vacante.

La întâlnirea cu reprezentanţii celor 34 de angajatori au fost prezente, vineri, 485 de persoane interesate de un loc de muncă. 95 dintre acestea au fost selectate pentru încadrarea în muncă, urmând să treacă prin procesul de testare al angajatorilor.

Dintre cele 456 de locuri de muncă oferite de angajatori, majoritatea (435 au fost pentru persoane fără studii superioare. Absolvenţii de facultate au avut de ales din 21 de posturi vacante.

Pentru absolvenţi de studii medii, oferta a fost pentru posturi de: confecţioner încălţăminte, cusător piese din piele, marochiner, muncitor necalificat, asamblator montator articole marochinărie, bucătar, ajutor bucătar, ospătar, recepţioner, femeie de serviciu, casier, lucrători comerciali, sudor, lăcătuş, zidar, lăcătuş mecanic, operator CNC, frezor, strungar, operatori conserve, gestionar depozit, tranşator carne, măcelari, reglor la maşini de prelucrare mase plastice, muncitori necalificaţi la ansamblarea / montarea pieselor, tehnician măsurare, expert ştanţare, dulgher, faianţator, şofer, electrician, finisor, montator rigips, instalator, zugrav, tehnician sisteme antiefracţie, funcţionar administrativ, sculer matriţer, mecanic utilaj.

Pentru studii superioare, au fost disponibile posturi de economişti, inginer electromecanic, inginer planificare calitate, inginer IT, inginer calitate reclamaţii, inginer automatist, inginer de sistem, profesor limba germană (grădiniţă).

Alte posturi: consilier credite, dezvoltator de afaceri, tehnician IT şi reţele, programator web şef birou contabilitate, şef schimb mase plastice, specialist achiziţii, agent vânzări, şef birou contabilitate, şef planificare productie, referent specialitate financiar.

bursa locuri munca alba Bursa Generală a Locurilor de Muncă a fost organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba, în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” şi s-a desfăşurat în sala de conferinţe PAEM situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (Zona Piaţa Centru), începând cu ora 10.00.

Angajatorii care încadrează în muncă, pe perioadă nedeterminată, şomeri în vârstă de peste 45 de ani, şomeri care sunt părinţi unici susţinători ai familiilor monoparentale, șomeri care mai au 5 ani până la pensie şomeri de lungă durată sau tineri NEET (Tânăr NEET înseamnă, tânăr cu vârsta cuprinsă între 16 şi 24 de ani care nu are loc de muncă, nu urmează o formă de învăţământ şi nu participă la activităţi de formare profesională) primesc lunar, pe o perioadă de 12 luni, pentru fiecare persoană angajată din aceste categorii, o sumă în cuantum de 900 lei, cu obligaţia menţinerii raporturilor de muncă sau de serviciu cel puţin 18 luni.

Cei interesaţi de obţinerea unui loc de muncă se pot adresa în continuare AJOFM Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax