Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cabine de triere a pacienților, montate la Spitalul Județean Alba. Primele pregătiri locale pentru Starea de Urgență

Publicat

Primăria Municipiului Alba Iulia a montat, sâmbătă seară, în incinta Spitalului Județean Alba, două corturi (cabine) de triere care au ca scop evitarea aglomerării spațiului de primire urgențe, a anunțat viceprimarul municipiului Alba Iulia, Raul Tudorașcu.

Montarea corturilor face parte din măsurile locale luate în contextul decretării de către președintele Klaus Iohannis a stării de urgență, care va intra în vigoare de luni.

”Ne dorim să facilităm accesul pacienților la personal specializat evitând orice situație dificilă care ar putea pune în pericol sănătatea celor care deja se află internați și să venim cu soluții utile pentru a trece cu bine peste această perioadă dificilă.

Vă garantăm că personalul specializat pe situații de urgență este în continuă mobilizare și suntem aici pentru a veni în sprijinul fiecăruia dintre voi.

Vă sugerăm să vă informați doar din surse sigure și verificate și să păstrați în continuare măsurile de protecție necesare pentru evitarea extinderii infectării.

Mulțumim! Împreună vom fi bine!” a scris acesta pe contul său de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax