Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cabinetele medicilor, relocate în containere speciale, pe durata lucrărilor de reabilitare a dispensarului din Sebeș

Publicat

Pe durata lucrărilor de reabilitare a dispensarului aflat în cartierul Mihail Kogălniceanu din Sebeș, funcționalitatea serviciilor medicale va fi asigurată în incinta unor containere special amenajare.

Potrivit reprezentanților Primăriei, primele containere care vor găzdui provizoriu cabinetele medicilor au sosit în zonă.

Vezi și FOTO: Dispensarul din cartierul Mihail Kogălniceanu din Sebeș va fi reabilitat. Investiție de 500.000 de euro

Clădirea dispensarului din cartierul Mihail Kogălniceanu din Sebeș va fi reabilitată printr-o investiție de aproximativ 500.000 de euro. Cu această ocazie, spațiile din imobil vor fi modernizate și numărul de cabinete medicale va crește.

Spațiile urmează să fie optimizate prin creșterea numărului de cabinete medicale (actualmente 7, vor fi funcționale 9 cabinete la finalizarea proiectului de reabilitare) și prin calitatea spațiilor oferite pacienților, dar și medicilor.

cladire dispensar sebes proiect

La parter, vor fi amenajate patru cabinete medicale, fiecare cu sală de tratament și grup sanitar, vor fi îmbunătățite spațiile comune, vor fi amenajate toalete, inclusiv pentru persoane cu dizabilități.

La etaj, vor fi funcționale, în viitor, cinci cabinete medicale cu sală de tratament, grup sanitar și spații de deservire care să răspundă nevoilor medicilor de familie.

Accesul la etaj se va realiza printr-un sistem adaptat persoanelor cu dizabilități.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax