Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cadavrul descoperit de jandarmii montani pe malul lacului Oașa este al tânărului dispărut acum două săptămâni

Publicat

IPJ Alba a anunțat, vineri după-amiază, că a fost identificată persoana găsită decedată pe malul lacului Oașa, fiind vorba de tânărul dispărut acum două săptămâni.

”Este un tânăr de 21 de ani, din Gârbova, a cărei dispariție a fost semnalată la data de 17.07.2020. La examinarea sumară a cadavrului, care se afla în stare de putrefacție, nu au fost identificate urme de violență. Acesta va fi transportat la SML, pentru necropsie și stabilirea cauzei morții. Cercetările sunt continuate”, a precizat Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Reamintim că joi, în jurul orei 13.00, jandarmii montani din Șugag, aflați în zona lacului Oașa, au observat cu ajutorul binoclului o persoană pe malul lacului. Aceștia s-au deplasat imediat la fața locului și au constatat că este vorba despre o persoană decedată.

Citește și: FOTO: Ipoteză ȘOCANTĂ în cazul tânărului din Alba, dispărut în apele lacului Oașa. Ce pistă indică familia

Potrivit reprezentanților Jandarmeriei Alba, trupul neînsuflețit a fost descoperit pe malul opus al lacului, față de locul în care se presupune că tânărul s-ar fi înecat și unde au fost găsite hainele acestuia.

Pentru a ajunge la acesta, jandarmii au fost nevoiți să ocolească o porțiune a lacului, prin pădure.

Dispariția tânărului a fost semnalată în data de 17 iulie, prin apel la 112 prin care se semnala că acesta ar fi intrat la scăldat în apele lacului și nu a mai ieșit.

Tânărul s-ar fi aflat în zona lacului alături de unchiul său și ar fi intrat să facă baie în apă. Potrivit unor surse locale, acesta ar fi reușit să se ridice la suprafață pentru câteva momente, după care a dispărut în apa lacului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax