Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cadouri de 1 Iunie pentru copii din familii defavorizate, din partea Primăriei Alba Iulia şi firmei „Coral Impex”

Publicat

Un grup de 50 de copii defavorizaţi din Alba Iulia au primit cadouri de Ziua Copilului, în cadrul unei acţiuni organizate de „Coral Impex”, în parteneriat cu Primăria Alba Iulia. Evenimentul s-a desfăşurat la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, vineri, în prezenţa primarului Mircea Hava, a viceprimarului Ioan Bogăţan şi a reprezentanţilor firmei „Coral Impex”.

Copiii, care provin din familii cu venituri scăzute ori din cadrul centrelor de plasament din oraş, s-au bucurat de surpriza oferită de organizatori, care le-au dăruit pachete cu dulciuri şi pijamale.

„O parte din ceea ce încasăm din lucrări o să transferăm copiilor nevoiaşi din oraş, bătrânilor. Avem în plan şi acţiuni de mediu, prin plantarea unor copaci”, au precizat reprezentanţii firmei „Coral Impex”.

Societatea „Coral Impex” funcţionează în domeniul deratizării, dezinsecţiei şi dezinfecţiei. Această acţiune face parte din seria a 52 de evenimente sociale în care firma s-a angajat să se implice în Alba Iulia.

Foto: Diana TOTH

[nggallery id=309]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax