Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cadouri pentru copiii de la Așezământul Sfântul Vasile cel Mare din Alba Iulia. Acțiune PNL Alba

Publicat

Untitled3 În spiritul Sfintelor Sărbători de Iarnă, PNL Alba a demarat acțiunile de oferire de cadouri pentru diverși beneficiari din județul nostru. O primă astfel de acțiune a avut loc vineri, 4 decembrie, când mai mulți liberali din Alba Iulia au mers și au oferit cadouri copiilor de la Așezământul Sfântul Vasile cel Mare din Alba Iulia.

Cadourile au constat în haine, încălțăminte și obiecte de uz personal.

„Odată cu apropierea Sărbătorilor de Iarnă oamenii cu suflet mare realizează frumoase acțiuni în sprijinul semenilor lor. Unul dintre acești oameni deosebiți este și domnul Nicolae Anghel, unul dintre cei mai vechi membri ai PNL Alba Iulia. Domnia sa a fost cel care a avut inițiativa acțiunii, alături de domnul Gabriel Pleșa, vicepreședinte al PNL Alba. Acțiunea a fost încununată de succes și datorită colegilor prezenți la acțiune, dar și domnului Adrian Negruțiu, secretar al PNL Alba Iulia, cel care a coordonat desfășurarea acțiunii. Ne bucurăm că am făcut o bucurie persoanelor care au fost beneficiare ale acestui proiect. Astfel de acțiuni vor continua pe parcursul lunii decembrie, PNL Alba respectând astfel o tradiție începută cu mulți ani în urmă. Unul dintre principiile după care ne ghidăm în activitatea noastră este acela că putem fi mai buni cu cei din jur și că astfel putem ajuta la evoluția comunității noastre”, a declarat Adrian Simion, vicepreședinte al PNL Alba Iulia, prezent la eveniment.

Vezi și MESAJE de SFÂNTUL VASILE. Urări pe care le poți trimite familiei, prietenilor sau colegilor, în ziua numelui

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax