Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Câine tranchilizat de hingheri în fața elevilor unei școli din Alba Iulia. Apelul emoționant al copiilor

Publicat

caine tranchilizat

Un câine a fost tranchilizat de către hingheri, în văzul elevilor de la o școală din Alba Iulia. Scenele în care animalul a fost pus la pământ i-au șocat pe cei mici, care au început să plângă.

Impresionați de cele întâmplate în fața lor, copii au lansat un apel pentru salvarea animalului. Aceștia sunt hotărâți să își doneze cornul și laptele pentru a-i asigura hrana câinelui, dacă cineva îi va oferi un adăpost.

”Ii oferă cineva un loc și lui?? Îl veți primi vaccinat, castrat și deparazitat!!” este apelul elevilor.

Într-o postare pe Facebook, este descris modul în care hingherii din Alba Iulia au pus la pământ un câine, aflat într-o unitate de învățământ din Alba Iulia.

Potrivit persoanei care a postat filmarea și poza cu animalul pus la pământ, hingherii ar fi fost chemați de către o profesoară de la Liceul de Arte din Alba Iulia.

caine tranchilizat

Postarea de pe Facebook:

”Stimate profesor de la Liceul de Arte din Alba Iulia. Sper ca ești împăcat cu ceea ce ai făcut. Vreți sa stiti ce a facut? A chemat hingherii pentru un amarat de câine căruia copiii de acolo ii cumpărau pateu, ii dădeau lapte și corn. A chemat hingherii și l-au împușcat de fata cu toți copiii prezenți, copii care in momentul de fata sunt traumatizați, plâng, sunt isterici și ȘOCAȚI!!!!

Sufletele alea au rămas marcate văzând așa ceva, chiar unul dintre ei a fugit sa ii dea pateu in alta parte ca sa plece sa nu îl prindă hingherii dar cainele cum este cel mai LOIAL PRIETEN AL OMULUI, a urmărit baietelul și plângea in fata portii liceului sa se joace cu el. După care a urmat toată faza, șocantă și ireală.

Pe bune mai oameni?? Unde o sa ajungem???? Cu ce te-a deranjat, respectabilule profesor?? Era un câine extrem de prietenos, îngrijit, probabil ieșit de la vreo curte, care era îndrăgit de toți.

Copiii au spus ca își vor DONA laptele și cornul dacă cineva îl poate scoate din ecarisaj, doamna lor profesoara va ajuta de asemenea cu ce e necesar. Ii oferă cineva un loc și lui?? Îl veți primi vaccinat, castrat și deparazitat!!”

Sursă foto/ video: Facebook


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

4 Comentarii

4 Comments

 1. florin

  miercuri, 27.02.2019 la 16:27

  Asa ceva este inuman, daca profesorul cu pricina ar patii la fel? ce ar spune/zice? pot spune ca noi suntem animalele nu cele care sufera dupa urma noastra si nu isi pot exprima vorba prin grai, sa ii fie rusine la profesor!

 2. Dani

  miercuri, 27.02.2019 la 18:17

  Ar trebui acel profesor dar afara din invatamant. Asta e ceea ce invata el pe copii?

 3. MihaiO

  joi, 28.02.2019 la 07:05

  Iar dacă cumva acel cățel mușca un copil ați fi sărit în sus că profesorii și directorul nu au văzut acel cățel și de ce nu protejează copii.
  Hingerii ar fi trebuit să intervină după terminarea orelor de curs astfel încât să nu fie copii prin preajmă și să fie afectați în vreun fel.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ADMINISTRATIE

LIVE VIDEO: Şedinţă la Consiliul Local Alba Iulia. Zone de agrement în Cetatea Alba Carolina şi pe malul râului Mureş

Publicat

sedinta CL Alba Iulia

Consilierii locali din Alba Iulia sunt convocaţi vineri, 22 martie, de la ora 13.00, în şedinţă extraordinară, cu şapte proiecte pe ordinea de zi. Au de probat bugetul pe 2019, amenajarea zonei de agrement și debarcader pe râul Mureș în municipiul Alba Iulia şi alte proiecte. Ordinea de zi: 1. Aprobarea execuției bugetului general de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Halterofil la 13 ani. Robert Năstase, sportiv la CS Unirea Alba Iulia, pe podium la Campionatul Național

Publicat

Robert Nastase

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia a obținut primele clasări pe podium din acest an, prin sportivul Robert Ionuț Năstase, la Campionatul Național de Haltere și Cupa României de Juniori 1. Ionuț Robert Năstase a obținut trei locuri trei la Campionatul Național (la probele smuls, aruncat și total), respectiv un loc trei la Cupa României […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO ȘTIREA TA: Dezastrul dintre Zlatna și Trâmpoiele. ”Drum public, pericol public”

Publicat

zlatna

Drumul dintre Zlatna și Trâmpoiele este un pericol real pentru participanții la trafic, ne-a semnalat un cititor Alba24. Carosabilul a crăpat pe lungimea drumului, craterele formate fiind imense. Mașinile circulă cu mare dificultate, mai ales pe timpul nopții. ”Drum public, pericol public. Drumul care duce de la Zlatna la Trâmpoiele o ia la vale de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Acțiune a jandarmilor de ecologizare pe malul râului Ampoi la Alba Iulia, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei

Publicat

actiune ecologizare ampoi jandarmi

Jandarmii din Alba au desfășurat vineri, 22 martie, o acțiune de ecologizare la Alba Iulia, pe malul râului Ampoi. Aceștia au vrut să atragă atenția asupra importanței menținerii unui mediu curat, cu atât mai mult a surselor de apă. Acțiunea a început vineri, 22 martie, de Ziua Mondială a Apei, în jurul orei 10:30. La […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate