Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Călătorie pe tărâmul ideilor”, simpozion organizat de Grădinița nr. 12 din Alba Iulia, la UAB

Publicat

Pentru al treilea an consecutiv, cadrele didactice de la Grădinița cu Program Prelungit Step by Step nr. 12 din Alba Iulia provoacă studenții Universității 1 Decembrie 1918 la o călătorie pe tărâmul ideilor pedagogice creative. Simpozionul, care are drept scop promovarea exemplelor de bune practici în rândul viitoarelor cadre didactice, a fost organizat în parteneriat cu Universitatea 1 Decembrie 1918 și s-a desfășurat joi, 16 mai 2019, în amfiteatrul universității.

În cadrul sesiunii de prezentări, au fost aduse în atenția auditoriului elemente inovative de didactică aplicată: Planul Dalton, poveștirile științifice; tehnica covorului povestitor, tehnica poveștii în făină, precum și exemple de activități din Franța și activitățile grupei Bobocei pufoși, dedicate Centenarului Marii Uniri și reunite sub titlul „Darul lor pentru România”.

Expoziția de postere a cuprins 25 de exemple de activități integrate în imagini realizate la cele 11 grupe, pe parcursul acestui an școlar. Expoziția a fost întregită cu secțiunea de postere realizate de studentele care desfășoară practica pedagogică la Grădinița cu P.P. Step by Step nr. 12, a transmis prof. înv. preșc. Ioana Delia Decean, responsabil imagine al grădiniței.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax