Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Campania IPJ Alba, „De Crăciun, dăruieşte din suflet!” a ajuns la cea de-a IV-a ediţie

Publicat

copii si mos

Poliţiştii din Alba au făcut daruri copiilor din două case de tip familial precum şi celor aflaţi într-un centru de primire în regim de urgenţă şi într-o locuinţă protejată. Campania „De Crăciun, dăruieşte din suflet!” a ajuns la cea de-a IV-a ediţie.

[ngg src=”galleries” ids=”450″ display=”pro_horizontal_filmstrip”]În apropierea sărbătorilor de iarnă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi cei ai Poliţiei Municipiului Alba Iulia, însoţiţi de Moş Crăciun şi spiriduşi, au dus cadouri copiilor instituţionalizaţi în Casa de tip familial de pe lângă Parohia Ortodoxă „Sfântul Apostol Andrei” Vingard şi la Casa de tip familial nr. 9 Bărăbanţi, din Alba Iuia dar şi celor aflaţi în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă „Pinocchio” şi în locuinţa Protejată nr. 16 Bărăbanţi.

Cadourile au adus bucurie în sufletul copiilor, iar aceştia i-au răsplătit pe poliţişti cu colinde minunate.

Campania umanitară a poliţiştilor din judeţul Alba, intitulată „De Crăciun, dăruieşte din suflet!” a ajuns la cea de-a IV-a ediţie. Şi în acest an, poliţiştii din întreg judeţul au contribuit cu sume de bani din care au fost cumpărate darurile oferite copiilor ocrotiţi în cele 4 instituţii.

VEZI: MESAJE de CRĂCIUN: Urări de Sărbători pentru cei dragi. SUTE de mesaje frumoase și felicitări haioase

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax