Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Campania IPJ Alba de informare în şcoli. Poliţiştii i-au consiliat pe elevii de la Liceul Tehnologic din Sebeş şi Şcoala Generală “Vasile Goldiş” Alba Iulia

Publicat

Acţiunile informativ preventive organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba în unităţile de învăţământ şi în zonele adiacente acestora au continuat şi joi, la Liceul Tehnologic din Sebeş, Şcoala Generală “Vasile Goldiş” şi la Centrul de Informare şi Educaţie Rutieră al Palatului Copiilor din Alba Iulia.

Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu poliţiştii de proximitate şi cei din structurile de poliţie rutieră au fost prezenţi la Liceul Tehnologic din Sebeş, unde peste 240 de elevi au fost informaţi despre măsurile ce trebuie să le ia pentru a nu deveni victime sau autori ale infracțiunilor, precum şi cu privire la regulile ce trebuie să le respecte pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere.

La Centrul de Informare şi Educaţie Rutieră al Palatului Copiilor din Alba Iulia, trei clase de elevi ai Colegiilor “Apulum”, “Dorin Pavel” şi ai Liceului Sportiv din oraş au fost consiliaţi de poliţişti în tainele „şofatului” pe simulatorul de trafic cu care este dotat centrul şi au fost informaţi despre comportamentul ce trebuie să-l adopte atunci când sunt participanţi la traficul rutier, în calitate de pietoni sau biciclişti.

Poliţiştii au fost prezenţi şi la Şcoala Generală “Vasile Goldiş” din Alba Iulia, unde au discutat cu peste 50 de elevi.

Poliţiştii rutieri i-au supravegheat îndeaproape pe elevii din patrulele şcolare, care i-au ajutat pe colegii lor să traverseze în siguranţă strada.

Vineri, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, alături de colegii de la rutieră şi proximitate, vor fi prezenţi la Liceul Tehnologic din Aiud, unde vor prezenta aceleaşi teme cu caracter preventiv.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax