Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO Campania „La 18 ani salvez lumea, donez sânge”. Peste 100 de tineri au vizitat Centrul de Transfuzie Sanguină din Alba Iulia

Publicat

Zilele acestea, voluntarii Asociației Emanoil și prietenii lor, au avut șansa de a vizita Centrul de Transfuzie Sanguină Alba Iulia în vederea sensibilizării și conștientizării cu privire la importanța donării de sânge și a familiarizării cu privire la procesul efectiv de donare de sânge.

Timp de trei zile, mai mulți tineri albaiulieni au făcut gașcă și au vizitat Centrul de Transfuzie Sanguină Alba Iulia, asistând la procesul prin care membrii comunității  albaiuliene devin solidari față de suferința celorlalți, donând sânge în scopul salvării vieții.

„Această serie de vizite se petrece pentru a doua oară în anul 2023, după succesul pe care l-a marcat în vara anului curent. Prin aceste vizite, ne dorim ca tinerii care nu sunt încă la vârsta legală a donării, să ajungă să-și dorească să doneze sânge, imediat după împlinirea vârstei majoratului.

Până acum, aceste vizite au implicat direct peste 100 de tineri minori din Alba Iulia și împrejurimi care și-au exprimat dorința de a dona sânge la vârsta majoratului. Dintre aceștia, unii au și donat deja sânge, împlinind vârsta majoratului.

Pe lângă aceste vizite, proiectul E-viață a numărat multiple apariții în instituțiile de învățământ albaiuliene, acolo unde voluntari ai programului au oferit informații în legătură cu donarea de sânge și au făcut apel la conștiința tinerilor în vederea solidarizării lor față de importanța donării de sânge. Această campanie este în plină desfășurare”, au transmis reprezentanții Asociației Emanoil.

Parteneri și colaboratori ai acestei activități sunt Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia, Primăria Municipiului Alba Iulia, Protopopiatul Ortodox Alba Iulia, Inspectoratul Școlar Județean Alba, Centrul de Transfuzie Sanguină Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax