Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Campania „Neglijența, invitație deschisă la furt”, derulată de IPJ Alba, a ajuns la final. Peste 3.000 de oameni au primit sfaturi de la polițiști

Publicat

DSC_0888Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a derulat Campania pentru prevenirea furturilor din locuinţe, „Neglijenţa, invitaţie deschisă la furt”. Peste 3.000 de cetăţeni ai judeţului au primit, de la poliţişti, informaţii şi sfaturi cu privire la modalităţile de protecţie a locuinţei.

În perioada aprilie – august, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, în parteneriat cu Groupama Asigurări S.A., a derulat campania de prevenire a furturilor din locuinţe intitulată sugestiv, „Neglijenţa, invitaţie deschisă la furt”.

Scopul campaniei a fost informarea şi conştientizarea cetăţenilor cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor din locuinţe.

În judeţul Alba, în toate municipiile şi oraşele dar şi în mediul rural, au fost distribuite 3.000 de pliante cu recomandări preventive şi au fost expuse 100 de afişe, la avizierele asociaţiilor de proprietari şi în locuri publice.

Pornind de la ideea că unul din patru furturi din locuinţă este favorizat de neglijenţa proprietarilor, poliţiştii le-au explicat cetăţenilor care sunt măsurile minime de protecţie a locuinţelor, care sunt sistemele de siguranţă moderne şi eficiente, modurile de sesizare ale poliţiei în cazul în care ajung să fie victime ale acestor infracțiuni şi metodele cele mai des folosite de către infractori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax