Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Campania Poliției Române „Paza bună trece primejdia rea” a ajuns la Sebeș

Publicat

politie

Campania Poliţiei Române, pentru prevenirea furturilor din locuinţe, „Paza bună trece primejdia rea”, a ajuns în municipiul Sebeş. Poliţiştii au informat cetăţenii cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor din locuințe.

Ieri, 17 ianuarie 2019, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au desfăşurat o acţiune de informare privind modalităţile de prevenire a furturilor din locuinţe, în municipiul Sebeş.

Acţiunea a fost organizată în cadrul campaniei naţionale „Paza bună trece primejdia rea”, derulată în perioada iulie 2018 – ianuarie 2019 de Poliţia Română, prin Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, în parteneriat cu Groupama Asigurări S.A.

Poliţiştii au discutat cu peste 150 de cetăţeni cu privire la măsurile minime de protecţie a locuinţelor şi bunurilor proprii şi au distribuit pliantele campaniei care conţin o serie de recomandări legate de siguranţa locuinţei.

Acţiunile informativ – preventive ce vizează siguranţa locuinţelor vor continua, poliţiştii urmând a adresa sfaturi utile cetăţenilor, din urban şi rural, pentru ca aceştia să nu devină victime ale infracţiunilor de furt.

Iată câteva dintre sfaturile noastre:

-Nu permiteţi accesul persoanelor necunoscute în locuinţă!
-Când lipsiţi de acasă, nu lăsaţi ferestrele deschise!
-Evitaţi să vorbiţi despre plecarea în concediu, atât în faţa necunoscuţilor, cât şi pe reţelele de socializare;
-Dacă nu petreceţi noaptea acasă, lăsaţi o lumină aprinsă sau un aparat de radio pornit;
-În cazul în care lipsiţi de acasă o perioadă mai lungă de timp, rugaţi-vă prietenii sau vecinii să treacă pe la dumneavoastră, să ridice corespondența;
-Montaţi sisteme de alarmare şi încuietori performante!

politie politie politie

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax