Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Campanie de donare de sânge, organizată de polițiștii din Alba, în contextul „Zilei Poliției Române”

Publicat

Zeci de polițiști din Alba participă la o campanie de donare de sânge, organizată în contextul „Zilei Poliției Române, 25 martie”. Perioada dificilă pe care o traversează omenirea din cauza pandemiei de coronavirus ne obligă la solidaritate. Aniversarea Poliției Române se desfășoară, pentru al doilea an, consecutiv, sub semnul misiunilor de protejare a vieții.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 22 – 24 martie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba participă la campania de donare de sânge intitulată ”Vrem să ajutăm!”.

Campania este organizată în semn de solidaritate față de persoanele care se află într-o situație medicală dificilă și față de cadrele medicale care, de mai bine de un an de zile, îngrijesc bolnavii în condiții speciale, generate de pandemia de coronavirus.

Aceasta se înscrie în cadrul manifestărilor organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Alba de Ziua Poliției Române, 25 martie.

Tichetele de masă primite de polițiști, în urma donării, vor fi folosite în cadrul unei campanii umanitare de care vor beneficia persoanele aflate în dificultate.

foto: IPJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax