Connect with us
Publicitate

Uncategorized

FOTO: Campanie de Paşti organizată de Consiliul Şcolar al Elevilor din Liceul Teoretic Teiuş. Cadouri pentru copiii de la şcoala şi grădiniţa din oraş

Publicat

La fel ca în ultimii 10 ani, membrii Consiliului Şcolar al Elevilor din Liceul Teoretic Teiuş organizează în preajma Sărbătorilor Pascale o campanie care vine în ajutorul celor nevoiași. Voluntarii au reușit să strângă donații în bani și produse pe care le-au oferit unor copii de la școala din Teiuș și de la școala și grădinița din Căpud.

„Sfintele Paşti împreună cu cei mai săraci decât noi” este o campanie de întrajutorare prin care colegii mai mici ai elevilor de la Liceul Teoretic Teiuş, care provin din familii cu o situaţie materială precară, primesc câte un pachet cadou.

Activitatea a început încă de săptămâna trecută, când s-a format grupul de voluntari din clasele IX – XI şi s-a stabilit planul de acţiune. Au fost identificaţi, cu ajutorul cadrelor didactice, un număr de 85 de beneficiari, elevi din clasele I – IV ai şcolii noastre şi de la şcoala şi grădiniţa din Căpud şi s-au strâns donaţii în bani sau produse de la agenţii comerciali din oraş, firme, instituţii. Ca de obicei, un ajutor substanţial a venit din partea clubului Rotary din Teiuş.

Joi, 10 aprilie 2014, la prima oră a dimineţii voluntarii campaniei au pregătit pachetele cu produse (fructe, napolitane, biscuiţi, ciocolată, suc, covrigei) şi nelipsitul cozonac, iar către ora 12.00 le-au oferit beneficiarilor ce le aşteptau cu nerăbdare.

Atât beneficiarii, cât şi voluntarii campaniei au fost emoţionaţi şi bucuroşi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax