Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Campanie de Sărbători la Liceul Teoretic Teiuş. „Cozonacul de Crăciun”, acţiune pentru sprijinul copiilor defavorizaţi

Publicat

Campania iniţiată de Consiliul elevilor de la Liceul Teoretic Teiuş – „Cozonacul de Crăciun” – a ajuns la final: realizarea pachetelor-cadou şi oferirea acestora beneficiarilor proiectului.

Marţi, 17 decembrie, 8 voluntari ai campaniei au adunat sumele obţinute din vânzările de la Târgul de Crăciun organizat în 13 decembrie, cu donaţiile strânse de la elevi, profesori sau teiuşeni dornici să ajute şi au plecat la cumpărături.

Vezi și MESAJE de CRĂCIUN 2019: Urări de Sărbători pentru cei dragi. SUTE de mesaje frumoase și felicitări haioase

Au pus în coşuri: fructe, suc natural, ciocolată, napolitane, brânză topită, conserve de pateu, cornuri cu ciocolată.

În acest an, la sugestia profesorilor pentru învâţâmântul primar, fiecare preşcolar de la grădiniţa „Prietenia” din Teiuş şi şcolar din ciclul primar al Liceului Teoretic Teiuş a primit câte un Moş Crăciun de ciocolată de la Moş Crăciun ajutat de Crăciuniţe. Ei au fost întâmpinaţi cu emoţie şi nerăbdare de cei mici, miercuri 18 decembrie 2019.

Tot miercuri au primit cadourile cei 22 de beneficiari din ciclul primar al liceului. Unii au spus o poezie, unii au cântat colinde, unii i-au şoptit moşului la ureche că au fost cuminţi … şi fiecare a primit cadoul bucuros, cu sclipiri în ochi şi cu un zâmbet nepreţuit pe buze.

Joi, 19 decembrie, voluntarii Consiliului Elevilor împreună cu Moş Crăciun şi cu coordonatorii proiectului (prof. Mihaela Suărăşan, prof. Nicoleta Cîmpean şi prof. Marius Pintea – directorul liceului) au ajuns la cei 34 de preşcolari şi şcolari din Căpud, şi la cei 17 copii de la Casa de tip familial Rebeca din Teiuş. În ambele locaţii, copiii au prezentat câte un mic spectacol, extrem de emoţionant pentru întreaga echipă a proiectului.

„Pot spune că indiferent unde mă va duce viața, de fiecare dată mă voi implica în astfel de proiecte. Poate că sună clișeic, dar doar împreună putem schimba ceva, fiecare gest de bunătate de care dăm dovadă contează, nu doar de sărbători, ci în fiecare zi”, sunt cuvintele elevei Arina Jurj din clasa a XII-a, voluntar în cadrul campaniei „Cozonacul de Crăciun” an de an, pe parcursul celor patru ani de liceu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax