Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Campanie de Sărbători la Liceul Teoretic Teiuş. „Cozonacul de Crăciun”, acţiune pentru sprijinul copiilor defavorizaţi

Publicat

IMG_20151211_114909 Spiritul magic al Sărbătorilor de iarnă i-a determinat pe elevii şi cadrele didactice ale Liceul Teoretic Teiuş să demareze şi anul acesta campania ,,Cozonacul de Crăciun”.

În data de 11 decembrie 2015 s-a derulat prima etapă a campaniei, când nivelul unității de învățământ s-a organizat un bazar care a avut drept scop strângerea de fonduri pentru susținerea Campaniei „Cozonacul de Crăciun”.

Elevii s-au mobilizat și au realizat diferite obiecte și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă, au strâns jucării și au realizat picturi și tablouri, dar au strâns şi sponsorizări.

De asemenea, în cadrul bazarului, grupul vocal al Liceului Teoretic Teiuș a completat atmosfera printr-un recital de colinde.

Campania „Cozonacul de Crăciun” are ca obiective sprijinirea persoanelor care se confruntă cu o situaţie materială precară, sensibilizarea opiniei publice şi stimularea acesteia asupra problemelor cu care se confruntă copiii, susținerea persoanelor defavorizate prin strângerea şi distribuirea de produse, educarea elevilor în spiritul solidarității, dar și a practicării obiceiurilor tradiționale a Sfineri Sărbători a Nașterii Domnului. Campania vizează în mod deosebit copiii defavorizați.

„Prin această campanie ne dorim ca elevii Liceului Teoretic Teiuș să fie educați în spiritul valorilor europene: unitate, comunicare, toleranță, solidaritate, respect, egalitate, pluralism, democrație și libertate, cu un accent deosebit, de data aceasta, pe solidaritate”, a declarat prof. Marius Cosmin Pintea, directorul Liceului Teoretic Teiuș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax