Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Campanie electorală pe biciclete a liberalilor din Alba. Promovare în aer liber pentru un candidat la europarlamentare

Publicat

Liberalii din Alba Iulia au organizat, joi, de 1 Mai, o acţiune în aer liber pentru susţinerea candidatului la alegerile europarlamentare, Florin Roman. Îmbrăcaţi în tricouri galbene cu însemnele partidului, aceştia au fost prin mai multe zone din oraş. Sub sloganul „Liber la mișcare de 1 mai”, un grup de circa 30 de membri ai PNL Alba Iulia au realizat o acțiune de promovare a activităților desfășurate în aer liber. Au parcurs cu bicicletele, peste 10 kilometri pe diverse străzi din municipiu, pentru a promova ideea că, pe lângă „tradiționala” acțiune românească de 1 mai, „micul și berea”, este absolut necesar să avem în vedere într-o astfel de zi și alte acțiuni pe care le putem realiza în aer liber cu prietenii sau familia.

Liberalilor li s-au alăturat și alți cetățeni, dornici și ei de a face mișcare. Aceștia au primit din partea organizatorilor tricouri și accesorii specifice pentru activități desfășurate în aer liber.

La parcul dendrologic din zona Mamut, în faţa Catedralei Reîntregirii din Cetate, în parcarea unor supermarketuri, grupul de liberali albaiulieni au dorit să marcheze ziua liberă de 1 Mai prin libertate de mişcare.

„În toate țările din Uniunea Europeană, în ultimii ani s-a pus tot mai mult accent pe încurajarea acțiunilor desfășurate de cetățeni în aer liber, iar în Parlamentul European se discută tot mai mult de promovarea unor programe dedicate în acest sens.

Ca liberali și ca cetățeni europeni, sigur că nu putem să fim impasibili la un astfel de subiect, mai ales că noi tot timpul am susținut ideile și proiectele care vizează aspecte privind sănătatea, familia, activitățile de tip eco. Chiar dacă ziua de 1 mai are o semnificație mai degrabă de stânga, am decis, ca cetățeni responsabili, să realizăm o acțiune de promovare a activităților desfășurate în aer liber. Anul acesta am ales mersul pe bicicletă, anul viitor vom alege, poate, un alt gen de acțiune. Le mulțumesc colegilor mei din cadrul BPM al PNL Alba Iulia, Delia Mihălțan, Adrian Negruțiu, Nicolae Rad, care s-au ocupat de buna desfășurare a evenimentului și tinerilor din cadrul TNL Alba Iulia care, și de această dată, au fost nelipsiți de la această frumoasă acțiune”, a declarat candidatul pentru alegerile europarlamentare din partea PNL Alba și președintele PNL Alba Iulia, Florin Roman.

Acţiunea a fost derulată de membri PNL Alba Iulia şi tinerii liberali, împreună cu secretarul coordonator Adrian Emil Negruţiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax