Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | Campanie IPJ Alba de prevenire a furturilor şi tâlhăriilor: „Infractorii te pot cunoaşte mai bine decât crezi”

Publicat

În perioada iunie – septembrie 2014, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba desfăşoară campania de prevenire a furturilor şi tâlhăriilor „Infractorii te pot cunoaşte mai bine decât crezi!”. Prima acţiune a avut loc la Aiud, miercuri, iar joi şi vineri au fost derulate activităţi în municipiul Alba Iulia.

Campania se axează pe trei module: prevenirea furturilor din locuinţe, prevenirea furturilor de şi din autovehicule şi prevenirea tâlhăriilor, iar activităţile circumscrise acestei campanii vor viza transmiterea de recomandări cu caracter preventiv şi promovarea campaniei prin intermediul mass-media, distribuirea unor materiale informativ-preventive, precum şi întâlniri cu grupuri ţintă.

Pe parcursul derulării campaniei, vor fi distribuite pliante şi afişe, în cadrul întâlnirilor cu grupurile ţintă. Afişele vor fi expuse la sediile unităţilor de poliţie, la avizierele asociaţiilor de proprietari, la intrările în centrele comerciale şi în alte locuri publice. Totodată, pentru diseminarea mesajelor destinate prevenirii furturilor şi tâlhăriilor se vor organiza întâlniri cu grupuri ţintă:  angajaţi ai unor instituţii sau societăţi de transport, şcoli de şoferi, asociaţii de proprietari, angajaţi ai unor instituţii sau societăţi comerciale, etc.

De asemenea, pentru ca mesajul campaniei să ajungă la cât mai multe persoane, vor avea loc acţiuni de informare în locuri publice şi concursuri tematice cu premii.

În judeţul Alba, campania a debutat miercuri, 4 iunie, printr-o activitate desfășurată în municipiul Aiud şi a continuat joi şi vineri în municipiul Alba Iulia.

Poliţiştii au distribuit, în locuri publice, materiale informative şi au prezentat aspecte de interes privind furturile din locuinţe, furturile de şi din autoturisme şi tâlhăriile (moduri de operare, timp critic etc.), cu accent pe  recomandările de prevenire.

Campania este iniţiată la nivel naţional de Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Groupama Asigurări SA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax