Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Campanie umanitară de Paști, în Apuseni. 160 de localnici au primit cadouri de la oameni pasionaţi de off-road

Publicat

campanie umanitara pasti muntii apuseni

160 de suflete din 45 de familii regăsite în peste 10 cătune izolate din Munții Apuseni vor avea sărbătorile mai luminoase. În cadrul campaniei „Lumină și speranță – Paști 2019”, 60 de oameni uniți, ajutați de 20 de autovehicule de teren, și-au petrecut weekend-ul oferind bucurie unor oameni ce locuiesc în zone de o frumuseţe extraordinară, dar care sunt puși greu la încercare de viața de zi cu zi.

„Mâinile care ajută sunt mai sfinte decât gurile care se roagă.” – Sai Baba.

În iarnă am promis în premieră o Campanie Umanitară și cu ocazia sărbătorilor de Paști…și ne-am ținut de cuvânt! 160 de suflete din 45 de familii regăsite în peste 10 cătune izolate, aflate la o altitudine medie de 1400 m din Munții Apuseni, vor avea sărbătorile mai luminoase datorită VOUĂ. celor care v-ați implicat și ați dăruit în cadrul Campaniei „LUMINĂ ȘI SPERANȚĂ” – Paști 2019!

Citeşte şi URĂRI DE PAŞTE 2019 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

Au fost 2 zile lungi și grele, în care emoția a fost cuvântul de bază! 60 de oameni uniți de un scop comun și ajutați de 20 de autovehicule de teren, și-au petrecut weekendul oferind bucurie unor oameni ce locuiesc în zone de o frumusețe extraordinară, dar care sunt puși greu la încercare de viața de zi cu zi.

Sperăm că aceste campanii umanitare să de-a naștere la noi rădăcini de bunătate între semeni, iar noi ne continuăm promisiunea de a ajuta, și anunțăm pe final de an a 6-a Campanie Umanitară ce va viza, la fel ca și până acum, zone greu accesibile. Unde-s mulți puterea crește, iar aportul fiecăruia dintre voi ne-a făcut și ne va face mereu mai puternici și mai capabili să ducem mai departe raza de lumină și speranță ce este catalizatorul a tot ceea ce întreprindem!”, au scris reprezentanții asociației West Alpine Off Road, pe pagina de Facebook.

sursa foto: Facebook – West Alpine Off Road

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax