Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Campanie umanitară inedită pentru o fetiță din Blaj. Un brad din zona Catedralei din Alba Iulia, împodobit cu îngerași

Publicat

În preajma Crăciunului, Asociația Studenților Creștin Ortodocși Români (ASCOR) – filiala Alba Iulia organizează o campanie umanitară inedită pentru o fetiță de 8 ani din Blaj. Carla face terapie de mai mulți ani și are nevoie de ajutor pentru o operație cu celule stem la o clinică din Viena.

Un brad din proximitatea Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia urmează să fie împodobit luni, 20 decembrie, cu îngeri realizați de către elevii și profesorii Colegiului Economic din Alba Iulia și alte decorațiuni realizate de către artistul Mihai Ariciu. Prin cumpărarea unei podoabe, cetățenii pot contribui astfel la salvarea Carlei. 

„Poți fi și tu înger pentru Carla

Carla este o fețiță în vârstă de 8 ani, din municipiul Blaj. Din păcate, viața acesteia nu este precum a altor copii de vârsta ei, deoarece a fost diagnosticată cu sindrom hiperkinetic, crize de afect, anemie severă, tulburări din spectru autist și esofagită eozinofilică.

Familia Carlei s-a străduit din răsputeri să-i ofere o viață normală și, de câțiva ani fetița, merge la terapie, fiind de asemenea supusă unei operații. Ar mai fi nevoie de încă o operație la clinica „Stem Cell Therapy” din Viena (Austria), însă costul acesteia depășește cu mult economiile părinților Carlei.

În data de 20 decembrie, ora 13.00, în proximitatea Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia, va fi împodobit un brad cu îngeri realizați de către elevii și profesorii Colegiului Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, coordonați de către doamnele profesoare Simona Himcinschi și Mihaela Basarabă, precum și de către tinerii ascoriști albaiulieni.

De asemenea, alte minunate podoabe, realizate de către artistul Mihai Ariciu, vor împodobi bradul Carlei. Prin cumpărarea unei podoabe poți contribui la salvarea Carlei. Este timpul să fim uniți”, au transmis reprezentanții ASCOR Alba Iulia.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax