Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Când ”băieții răi” au suflet bun. Ce au făcut motocicliștii de la Apulum Bikers Alba Iulia pentru un bătrân sărac

Publicat

ab

Când au aflat de bătrânul neajutorat, de 84 de ani, care își duce traiul chinuit într-o colibă din Vingard, județul Alba, băieții de la Clubul Apulum Bikers din Alba Iulia au știut că trebuie să facă ceva. Au pus mână de la mână și, cu ce s-a adunat, i-au făcut o bucurie: i-au cumpărat mâncare, ceva haine și, cel mai important, i-au dus o mașină de lemne pe care i le-au tăiat și i le-au aranjat la îndemână.

84 de anu

Deși a crescut șapte copii, pe Nicolae Irimie nu-l caută nimeni. Toți sunt plecați și el a ajuns să trăiască în condiții mizere, fără mâncare și fără lemne de foc. Într-o noapte friguroasă, omul nu a mai putut și și-a băgat în sobă dulapul.

”Prima dată când s-a adus în atenția Asociației Apulum Bikers de situația în care se află acest om sărman, am aflat că și-a demontat dulapul ca să îl pună pe foc, sa se încălzească. Când am ajuns la fața locului cu ajutoare, își ardea plapuma în sobă! În data de 29 decembrie, membri ai Apulum Bikers s-au mobilizat si implicat în sprijinul acestei persoane de 84 de ani, cu un ajutor constând în produse alimentare, îmbrăcăminte și o remorcă de lemne. Am aflat și de nevoile lui imediate și sprijinul va continua în zilele următoare” spune Ciprian Doco, membru al asociației.

gest frumos

Fiecare dintre băieți a pus cât a putut: 50-100 de lei. Cu banii adunați, s-au dus la cumpărături pentru Nea Chipăruș, cum îi spune lumea bătrânului din Vingard.

apulum

”Este un batrân de 84 de ani din Vingard, are 7 copii care nu-l mai caută… sunt plecați cu toții. El trăiește în condiții mizere și noi nu am putut sta deoparte când am auzit. Am pus câte puțin fiecare să-i luăm ceva de mâncare, lemne de foc, ceva haine” spune și Dani Teodosiu, alt mebru al grupului din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax